ZA NJIH ĆE OVA GODINA BITI NAJGORA! Tri znaka neće imati sreće u 2018. godini!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

18.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo vam tri znaka Zodijaka koji ove godine neće imati mnogo sreće i savete astrologa koji će vam pomoći da ove godine ne klonete duhom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Blizanci

Za Blizance ova godina može biti teška, jer kada Saturn uđe u znak Jarca, suočićete se sa problemima sa vašom osmom kućom, koja je vezana za novac, pol, smrt, dugove i intimnost. Razmišljajte o tome kako da ostvarite bolju interakciju sa ljudima, skupite svoje resurse i pustite druge u svoj život.

Osma kuća je povezana sa vašim najdubljim strahovima. Učestvovaćete u dubokoj samospoznaji da biste razumeli zašto ne uspevate da rešite svoje probleme. Možete biti uhvaćeni u lažima koje pričate o drugima, i mada ćete možda žudeti za intimnošću, pomislite koliko ste spremni za to. Možda vi privlačite emocionalno nepristupačne partnere, jer ste u srcu isti. Što dublje postupate prema vašim greškama, bolje ćete biti u stanju da razumete sebe.

Rak

Pošto Saturn krene u vašu sedmu kuću partnerstva, vaša veza će biti na klackalici. Možete imati probleme sa zavisnošću, a jedini način da prevaziđete probleme je da ih shvatite i prihvatite i promenite destruktivni način razmišljanja.


Bez obzira koliko se možete razočarati u svog partnera shvatićete da su svi odgovorni za svoja osećanja. Ljudi mogu ponekad pogrešiti. Uostalom, svi smo ljudi. Ovo ne odražava njihov stav prema vama ili vašu važnost prema njima. Ali ako osetite da zaslužujete više, ne bi trebalo da tražite više od partnera ako on to ne može da vam da. Prvo naučite da volite sebe, da biste iskreno voleli nekog drugog.
RepublikaFoto: pixabay.com

Strelac

Veoma ste srećni jer ste pod kontrolom Jupitera - planete sreće i ekspanzije. Ali će vas ove godine Saturn u Jarcu primorati da zategnete pojas i ograničite svoja finansijska primanja na neuobičajen način za vas. To će vam biti teret, jer ne želite da se ograničavate.


Međutim, u ovom trenutku morate odgovorno i realistično pristupiti novcu. Morate da odlučite kako i gde da zarađujete i pregledate troškove. Ove godine treba da analizirate svoju potrošnju, oslobodite se nespretnih i impulsivnih kupovina. Istovremeno, počećete da shvatite da je blagostanje najvažnije za vas do kraja 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading