OVO SU NAJBOLJE MAME U HOROSKOPU: Rang lista najboljih roditelja - deca su im na prvom mestu

Autor:

Lifestyle

29.08.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti roditelj je iscrpljujuće i postoje trenuci u kojima je roditeljima potreban odmor. Kao roditelj morate da osigurate sklonište, hranu, ljubav i prilike za rast. To je težak posao i nije svaka mama jednako dobra u obavljaju svega što majčinstvo podrazumeva.

OVO SU NAJBOLJE MAME U HOROSKOPU: Rang lista najboljih roditelja - deca su im na prvom mestu

Foto: pixabay.com

No, čini se da su neki znakovi Zodijaka malo kvalifikovaniji za majčinstvo od drugih.

Ovo su najbolje horoskopske mame.

1. Ribe

Ribe su ona vrsta majke koja svojoj deci usađuje poštovanje prema umetnosti i podstiče svoju decu da budu kreativna.

Deca mame Ribe biće osetljiva, maštovita i naučiće da postupaju prema drugim ljudima s ljubaznošću i saosećanjem. Mame Ribe će preneti ljubav prema prirodi, osećaj ponosa što pomažu drugima i nezavisan duh svojoj deci.

Mama Riba možda ne zna kako da nauči svoju djecu da svoje snove ostvare, ali će ih svim srcem podržati da te snove pokušaju da ostvare.

2. Ovan

Mame Ovnovi drže rasporede svoje dece pune satovima muzike, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovan i sama ima pun raspored.

Želi da njena deca budu pustolovna i ne beže od isprobavanja novih stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u što veruju.

Ove mame mogu da budu napadne sa svojom decom i ponekad moraju slušati i stvarno čuti što njihovo dete želi ili ne želi da radi.

3. Blizanci

Mame Blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom decom te rade na komunikaciji s decom od najranijih dana. Mame Blizanci nemaju tajni pred svojom decom.

Deca imaju izvrsne komunikacijske veštine i vrlo su svesna onoga što se događa u svetu oko njih.

Jedna od stvari koja mamu Blizanca čini tako jedinstvenom je njena sposobnost da razume svoju decu, bez obzira na njihov pol ili dob. Mame Blizanci priređuju najbolje zabave, rođendane i druženja.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

4. Jarac

Mame Jarčevi boriće se do smrti za svoju decu. Jarčevi su jako odani i uvek će se zauzeti za njih.

Ove mame shvataju odgoj jako ozbiljno te svojoj deci žele da usade dobru radnu etiku, disciplinu i fokus. Možete biti sigurni da njihova deca, ako dobijaju džeparac, zarađuju obavljajući kućne poslove i brinući se za svoju braću i sestre.

Mame Jarčevi su najčešće zaposlene mame i ponekad morate da ih podsetite da uzmu malo vremena za sebe, a ne da svaki slobodan minut posvete porodici.

5. Bik

Mame Bikovi su neverovatno strpljive, toliko da se ponekad čine kao svetice. Ali nemojte se zavaravati, mame Bikovi vrlo su ozbiljne i prizemljene.

Mame Bikovi mogu biti tvrdoglave, što može dovesti do problema kada njena deca dođu u tinejdžerske godine. Ako ste ikada svedočili sukobu između majke Bika i njene tinejdžerke, znate da to nije lepo.

Mama Bik se brine da njena djeca cene lepotu i prirodu. Budući da je možda sklona preteranom uživanju u hrani i trošenju, mora pripaziti da uprkos tome pazi na ishranu svoje dece i da ih nauči vrednosti novca.

6. Vaga

Vage su sjajne mame jer su uravnotežene i miroljubive. One podstiču sklad u domu, a kada postoji nesloga između braće i sestara, ona može videti svačiju perspektivu i pomoći da pronađu neutralno tlo.

Mame Vage ne vole da budu one ko mora da disciplinuje, radije bi bile prijateljice nego mame, ali obično čekaju da postanu prijateljice sa svojom decom dok ne odrastu.

Najvažnije stvari koje mama Vaga uči svoju decu je kako deliti, saosećanje s drugima i kako biti dobri prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Бејбе

29.08.2022 06:11

Девице су најбоље маме.