HOROSKOP ZA SREDU 24. AVGUST: Lavove očekuje bitan poslovni poziv iz inostranstva, Vage će partneri prijatno iznenaditi!

Autor:

Lifestyle

23.08.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA SREDU 24. AVGUST: Lavove očekuje bitan poslovni poziv iz inostranstva, Vage će partneri prijatno iznenaditi!

Foto: republika, pixabay

Lavovi, dobijate poziv od prijatelja iz inostranstva. Oni vam mogu pomoći u poslu, te se potrudite da sačuvate dobre odnose. Škorpije, aspekti na polju finansija ukazuju na to da vam danas može biti vraćen novac koji ste odavno pozajmili nekome.

Vage će danas partner prijatno iznenaditi. Odnos ide ka nečemu ozbiljnijem. Blizance pokreće dobra komunikacija s voljenom osobom. Vaš zaljubljeni osmeh je očaravajuć.

Bikovi treba da pripaze na prelome i povrede.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading