NJIH ČEKA EMOTIVNO EKSPLOZIVNA JESEN! Tri horoskopska znaka koja će se naći na udaru AMOROVIH STRELACA u narednom periodu!

Autor:

Lifestyle

23.08.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uticaj planeta će ove jeseni biti takav da ćemo svi kolektivno biti pod pojačanim emotivnim stresom.

NJIH ČEKA EMOTIVNO EKSPLOZIVNA JESEN! Tri horoskopska znaka koja će se naći na udaru AMOROVIH STRELACA u narednom periodu!

Foto: Shutterstock

Kako uobičajeno jesen povezujemo s novim počecima, tako će se ove godine ta tematika preliti i na razne aspekte života, a ne samo na ponovno kretanje na posao, u školu i slično. Naime, uticaj planeta će ove jeseni biti takav da ćemo svi kolektivno biti pod pojačanim emotivnim stresom. Jako izražen uticaj Venere i njen direktan hod uticaće na ljude na način da će biti skloni flertu, preispitivanju svojih veza, ali i stupanju u nove ljubavne odnose.

Moglo bi to da znači nagle razvode, ali i venčanja bez duge veridbe, iznenadna začeća i nove životne početke. U nastavku saznajte koja će to tri horoskopska znaka biti posebno na udaru Amorovih strelica sledećih nekoliko meseci.

Ovan

Vatreni znak Ovna ove jeseni biće ratoboran i strastven, tačno kakav standardno i jeste. Ali, čini se da će pripadnici ovog znaka imati problema s obuzdavanjem agresije i ljubomore u vezama, osećaće se preterano iziritirano i neće biti tolerantni, pa bi kod njih moglo doći do razvoda i naglih prekida veza. Ovnovi sledećih par meseci zato treba da paze na to šta govore i ne prenagljuju s odlukama, jer bi ih one mogle koštati prijateljstava i ljubavnih partnera. Važno je u ovom trenutku izbacivati stres na drugačiji način, a ne kroz svađe s bližnjima.

Republika

Foto: www.pexels.com

Svađa, Ilustracija

 

Blizanci

Najveći prevrtljivci Zodijaka, horoskopski Blizanci, ove jeseni bi mogli da preispituju svoje ljubavne odnose. Ukoliko su u vezi, osećaće potrebu da se oslobode svih spona i stega i krenu u nove početke, ali će se istovremeno i nećkati i odugovlačiti s odlukom. Blizanci kao da će potpisati pod uticaj znaka Vaga, pa će želeti da svima udovolje, ali neće znati kako. Zbog toga bi moglo da dođe do zastoja i trzavica u vezama, a ukoliko ova situacija potraje i Blizanci ne odluče šta žele i s kim – mogli bi da propuste priliku za otkrivanje ljubavi svog života.

Škorpija

Poznate i kao najosvetoljubiviji i najstrastveniji znak horoskopa, Škorpije ove jeseni mogu očekivati da će biti u svom elementu. Naime, uvek raspoloženi za seks, avanture i nove ljubavne poduhvate, Škorpije će sledećih mjeseci imati niz prilika da se potpuno ‘raskalaše’ i uživaju u svim čarima erotikom nabijene jeseni. Zavodiće i na poslu i u izlascima, a ako nisu solo već u vezi, njihov bi odnos mogao da procveta, a oni obnove strasti. Takođe, ne treba isključiti ni mogućnost neplaniranih trudnoća, nagle veridbe i venčanja, jer će se horoskopske Škorpije ove jeseni osećati posebno podstaknute da uživaju u ljubavnom zanosu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading