Oni ne mare puno za EMOCIJE! Zanimaju ih samo lepota i društveni status! Ovo su NAJPOVRŠNIJI znakovi horoskopa!

Autor:

Lifestyle

09.08.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni padaju samo na lepotu.

Oni ne mare puno za EMOCIJE! Zanimaju ih samo lepota i društveni status! Ovo su NAJPOVRŠNIJI znakovi horoskopa!

Foto: pixabay.com

Škorpije, Jarčevi i Ovnovi su toliko površni da ih kod suprotnog pola privlači samo spoljašna lepota, umesto osobine koje imaju.

Škorpija

Ovaj znak ima veze s ljudima koji su nežne duše zlatnog srca. Međutim, takve partnere nadmoćne Škorpije često muči, zbog čega na kraju tu vezu i prekinu. Kad se Škorpija konačno skrasi, gotovo uvek izabere nekoga koga smatraju fizički privlačnijim nego što su oni sami prema društvenim standardima vremena.

Jarac

Poznato je da Jarčevi imaju veoma visoko mišljenje o sebi, iako se smatraju filantropima. Što se tiče njihovog privatnog života, smatraju da im treba supružnik koji podiže njihov društveni status u očima njihovih vršnjaka. Iako cene unutrašnju lepotu, lepo lice smatraju neodoljivim.

S druge strane, njihov fokus nije uvek na finansijskom stanju partnera, tako da se ne venčavaju zbog novca, ali se žene kada su opčinjeni nečijom spoljašnjom lepotom.

Ovan

Ovan voli da uči nove stvari više od ostalih znakova zodijaka i veoma je vredan. Međutim, ovaj znak ima svoje mane i prepreke koje ga sputavaju u životu.

Naime, oni su opčinjeni osobama s uglednim društvenim statusom i skloni su da se sprijatelje s onima za koje misle da će im druženje s njima doneti nekakvu korist. Skoro nikada ne pristaju na partnera isključivo na osnovu ličnosti, ali žude za nekim ko izgleda vrlo atraktivno.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading