HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. AVGUST: Device sklapaju novi poslovni ugovor, Vodolije obnavljaju vezu sa osobom iz prošlosti!

Autor:

Lifestyle

08.08.2022

01:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. AVGUST: Device sklapaju novi poslovni ugovor, Vodolije obnavljaju vezu sa osobom iz prošlosti!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ribama se finansijska situacija može u velikoj meri popraviti. To će biti posledica veoma mudrih i promišljenih poslovnih poteza. Device bi danas mogle uspostaviti novu poslovnu saradnju koja može da se ispostavi kao unosna. Očekuje ih sklapanje novog poslovnog ugovora.

Pred Vodolijama se nalazi strastvena ljubavna avantura na nekom putovanju ili obnavljanje veze s osobom iz prošlosti. Jarčevima bogat društveni život i mnogo izlazaka može omogućiti da upoznaju nove zanimljive osobe. Tako mogu da sretnu i srodnu dušu.

Rakove danas muče probavne smetnje.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Komentari (0)

Loading