MINIMUM 100 GODINA! Ova 4 horoskopska znaka najduže žive

Autor:

Lifestyle

03.08.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija nam svakodnevno pomaže da bolje upoznamo sebe i druge, a određene stvari može čak i predvideti.

MINIMUM 100 GODINA! Ova 4 horoskopska znaka najduže žive

Foto: pixabay.com

 

Ako je verovati zodijaku, ova četiri horoskopska znaka će imati najduže živote.

STRELAC

Strelac je večiti optimista! On životu pristupa sa filozofske strane. Svakom problemu pristupa široko i nikada se ne zadržava na sitnim stvarima. I najveći problem prihvata sa osmehom na licu, nikada neće dozvoliti da ga život "pojede".

Nestalan je i uvek misli da je trava tamo negde zelenija i to je princip koji ga uvek gura napred. Ponekad ume da bude na neki način površan i da preleti preko problema.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Baš je to ono što bi trebalo da naučimo od njega - da ne trošimo previše energije, jer će život svakao ići svojim tokom, radili mi nešto ili ne.

DEVICA

Od Device bi trebalo učiti sve! Njen sterilan i racionalan pristup životu uvek se isplati na duge staze. Deluje, ali samo deluje, da je bez emocija, praktična i pomalo škrta. Devica se uvek i u svakom problemu dočeka na noge!

Baš zbog tog njenog uma ona ima jak mehanizam pomoću kog uspeva da se odbrani od svog zla koje kruži i ne dozvoljava da joj život utaba staze, već ih ona sama pravi. Uvek gleda dva koraka unapred i spremna je na izazove.

BIK

Bik je jak zemljani znak. Uvek duboko siguran u sebe i stoji obema nogama na zemlji. Zato i najbolje oseća svaku promenu koja se dešava u njegovom okruženju. Ne voli promene, ali kada one neminovno krenu, tada nastupa njegova mentalna snaga. Ne kaže se tek tako "jak je k’o bik".

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Smirenost tela i uma je njegova glavna karakteristika. Kada život krene da zadaje udarce, on ih prima smireno, a naknadno pristupa rešavanju situacije.

ŠKORPIJA

Škorpija se uvek oslanja samo na sebe. Zbog izržene intuicije, problem detektuje i rešava i pre nego što se pojavi.

To joj daje samo prividnu smirenost, jer je u njoj vulkan osećanja! Nikada ne gubi energiju na površne stvari i to joj daje prednost u odnosu na druge znakove Zodijaka. Život je za nju avantura! Svakako jedan od znakova koji zna da živi život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading