HOROSKOP ZA SREDU 20. JUL: Škorpije spremne da rade više kako bi dobile šta žele, Ovnovima fali emotivna pažnja!

Autor:

Lifestyle

19.07.2022

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA SREDU 20. JUL: Škorpije spremne da rade više kako bi dobile šta žele, Ovnovima fali emotivna pažnja!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Škorpije imaju jaku nameru da uspeju u onome što trenutno žele jer su, u neku ruku, solidno raspoložene za nešto više posla. Strelčevi preteruju u zahtevima i potrebi da se upliću u nečije planove. Savetuje im se da budu uzdržani u odnosu na negativne komentare.

Ovnovi ne dobijaju dovoljno emotivne pažnje, tako da osećaju izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost. Ribe bi trebalo da razmisle na koji način da prevaziđu porodične nesporazume, koji počinju da ih opterećuju.

Vodolije su sklone alergijama danas.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading