ONI SU STRAH I TREPET ZA SVAKOGA: Ovih horoskopskih znakova se svi boje

Autor:

Lifestyle

04.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U društvu moraju da budu u centru pažnje i uvek vode glavnu reč – njihova je prva i poslednja! Ako želiš nešto da kažeš, jednostavno će te ignoririsati i nastaviti po svom. Ako ti je poznat ovaj scenario, velika je verovatnoća da sediš u društvu nekog od ova tri horoskopska znaka – ponekad znaju da budu pravi tirani…

ONI SU STRAH I TREPET ZA SVAKOGA: Ovih horoskopskih znakova se svi boje

Foto: pixabay.com

Jarac

Jarac je prilično ambiciozan horoskopski znak koji svoju odgovornost shvata vrlo ozbiljno. Naročito na poslu, uvek želi da bude najbolji i ispred svih. Međutim, njegova ambicioznost može vrlo brzo da se prebaci u nešto negativno. Često zaboravljaju na druge i nemaju obzira prema ljudima. Timski rad? Ne bi išlo. Glavno je da Jarac dođe do svog cilja, a drugi, naravno, moraju da ga prate. Zbog te svoje potpune usmerenosti ka cilju, osobe rođene u znaku Jarca su prilično "tiranski" nastrojene. Ali, u njima se sakriva i meka strana…

Bik

I Bik se ubraja među "tiranske" horoskopske znakove. I to usprkos tome što spada među najvernije prijatelje. Sve će uraditi za svoje najdraže, a i na poslu uvek daje sto posto sebe. On ne želi nikoga da razočara i upravo to može uzrokovati probleme. Vrlo brzo se zapali za neku stvar pa može postati vrlo neprijatan. Ako nešto ne ide kako je zamislio prilično će se se razljutiti, a ponekad ume da bude i jako glasan. Ako nešto zaista želi, bilo bi mu bolje da malo smanji svoj zapovednički ton, piše Miss7.

Lav

Kao što već znamo, Lav je rado u centru pažnje i uživa kad privlači sve poglede. Rado sluša komplimente na svoj račun i privlači svaku moguću pažnju. To Lavu treba kao vazduh koji diše. Upravo zbog činjenice da Lav toliko voli da bude u centru pažnje, napraviće sve da tako i ostane. A pri tome može biti vrlo neprijatan. Naime, ovaj horoskopski znak ima vrlo dominantnu i "tiransku" stranu. Govori drugima što treba da rade i zato bi morao da pokuša da iskoristiti svoj karakter za nešto pozitivno, umesto da maltretira ljude oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading