NUMEROLOG O SIMBOLICI DATUMA NA KOJI OVE GODINE PADA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK:Vaskršnja jedinica za rađanje novog života

Autor:

Lifestyle

24.04.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaskrs je dan pun ljubavi i svaka odluka koja se tiče nje, braka, porodice i potomstva trebalo bi da bude doneta na ovaj dan, poručuje numerolog Gordana Dragišić.

NUMEROLOG O SIMBOLICI DATUMA NA KOJI OVE GODINE PADA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK:Vaskršnja jedinica za rađanje novog života

Foto: Republika.rs

Gordana Dragišić

Analizom brojeva koje nosi datum na koji ove godine pada najvažniji hrišćanski praznik pokazuje da nas očekuje novi životni ciklus, kao i mnogo lepih dešavanja, objašnjava Dragišićeva za Republiku.

- Ove godine Vaskrs je 24. 4. 2022, u sebi ima konstalaciju brojeva 1-6-7, koji predstavljaju jednu lepu priču, a sama jedinica daje jedan novi život i novu ulogu, koja će biti aktuelna do sledećeg Vaskrsa. Mnogo otkrića, kao i pozitivne stvaralačke volje, čeka nas na današnji dan, a ono što je najvažnije, očekuju nas nova rešenja na ljubavnom planu. Ljudi koji su se dvoumili da li im neka osoba treba u životu, da li treba da budu s njom, da se ožene ili udaju trebalo bi da iskoriste ovaj dan. Naročito oni koji su razmišljali o začeću duži vremenski period sad je potrebno da prelome, doneće pravu odluku - objašnjava naša sagovornica.

Obucite crveno ili narandžasto

Kako se ispostavlja, na Vaskrs bi trebalo da se vodi računa i o bojama koje ćete nositi, crna nikako nije izbor, a ukoliko želite da se obučete onako kako vam brojevi nalažu, onda ćete odabrati neku jarku nijansu garderobe.

- Danas i u ponedeljak što više stvari treba da budu crvene i jače poput jarkoljubičaste, narandžaste, te neke boje, jer sama šestica simboliše narandžastu, sedmica ljubičastu, a jedinica crvenu - objašnjava naša sagovornica.

Kako navodi numerolog, sve što poručuju brojke Vaskrsa odnosi se na neki dugoročni period i donosi rešenje:

Republika

Foto: pixabay.com

Farbanje jaja

- To rešenje može biti pozitivno ili negativno, ali poručujem vašim čitaocima da se ne uzbuđuju previše ako bude negativno jer to može samo da znači da je tako trebalo da bude i da je to najbolje u tom momentu za tu osobu. Iako je dan pun pozitivne energije, treba se čuvati i negativnih aspekata, mnogo toga zavisi od nas, za šta ćemo se opredeliti i kako ćemo se ponašati.
Poznato je da se ovaj praznik uvek proslavlja u krugu porodice, kao i Božić, a naša sagovornica objašnjava da je to zbog toga što se treba čuvati tuđe energije u ovom periodu.

Ljuske skloniti s vidnog mesta

Kako napominje Dragišićeva, nakon kucanja jajima i njihove konzumacije obavezno treba skloniti ljuske jajeta koje ostanu:

- Moram da skrenem pažnju da se ljuske bacaju u kantu za smeće jer preko njih mnogo toga lošeg može da se uradi i da se privuče neka negativna energija.

- Može biti nekih loših energija, kada odete u goste, ne znate s kakvom energijom vas je dočekao domaćin. Moj savet je da se ovaj dan maksimalno iskoristi s porodicom, da budete s ljudima koji su vam najbliži i koji vas iskreno vole. Brojevi nam poručuju da će biti mnogo emocija na ovaj dan, a sve odluke koje se odnose na ljubav najbolje je doneti tek nakon 15 časova da bi one bile što ispravnije - navodi Dragišićeva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading