TRAGIČNE ŠEPRTLJE: Ovo su najgori vozači u Zodijaku, jedan posebno mnoge NERVIRA

Autor:

Lifestyle

12.03.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskopski znaci mogu nam mnogo toga reći o našim veštinama i osobinama, pa tako i kakav je neko kao vozač.

TRAGIČNE ŠEPRTLJE: Ovo su najgori vozači u Zodijaku, jedan posebno mnoge NERVIRA

Foto: pixabay.com

Prema karakteristikama koje znakovi poseduju, astrologija tvrdi da one mogu da pokažu kakav je ko u saobraćaju. Kako piše Pinkvilla, ova tri horoskopska znaka su najgori vozači.

Ovan

Ovan je vozač koji voli brzo da vozi. Veoma je impulsivan i tvrdoglav, pa je najbolje ne smetati mu tokom vožnje. Ovan voli da ima potpunu kontrolu nad putem, ali uvek će izgubiti živce ako mu nešto spreči planove, poput gužve ili saobraćajne nezgode na putu.

Republika

Foto: pixabay.com

Vozač

Strelac

Kao još jedan impulsivan vozač, Strelac nikada ne može da pogodi prava skretanja. Takođe, nikako ne može paralelno da parkira, niti polako da skreće. Veoma je nestrpljiv kao vozač, ali i kao saputnik tokom putovanja.

Rak

Nešto suprotno od Ovna i Strelca, Rak je spor vozač koji voli da bude izuzetno oprezan dok je na putu. Verovatno će mu trebati večno da stigne do odredišta, a to može da postane prilično naporno za suvoza, piše Večernji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading