IZGLED IM I NIJE TOLIKO BITAN: Ove horoskopske znakove najviše privlače pamet i znanje

Autor:

Lifestyle

31.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati horoskopu, određeni pripadnici horoskopa kod svojih partnera više cene pamet i znanje nego izgled. Oni tragaju za onim što je neprolazno i vredno, ne zanima ih šta će drugi da kažu o njihovom odabiru.

IZGLED IM I NIJE TOLIKO BITAN: Ove horoskopske znakove najviše privlače pamet i znanje

Foto: Photo by Timothy Dykes on Unsplash

Kada je odabir partnera u pitanju, preferencije su različite. Možda će vas privući visok, crn, zgodni tip, a možda neko vrlo romantičan ko će vas oboriti s nogu već pri prvom susretu.

Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi su sapioseksualci - oni koji više vole mozak nego lepotu, prenosi Pinkvilla.

Devica

Device su uvek otvorene za nova znanja. U svojoj glavi skladište ogromnu bazu podataka koja im može pomoći da izađu iz teških situacija. Ljudi rođeni u ovom znaku vole ljude koji su inteligentni i spretni. Kada s nekim planiraju ozbiljnu vezu, preferiraju obrazovane osobe. I muškarci i žene Device dive se inteligenciji i daju joj prednost pred drugim stvarima.

Blizanci

Blizanci će privući vašu pažnju time što vode glavnu reč u svakom društvu. Blizanci su pravi intelektualci, uvek postavljaju puno pitanja, zbog čega su sjajni u čavrljanjima. Dakle, ništa ne impresionira Blizance više od nekoga ko može da im pružiti intelektualnu stimulaciju i im da svoje mišljenje.

Međutim, postoji razlika u onome što preferiraju muškarac i žena Blizanac. Blizance muškarce privlači dobar izgled, dok Blizance žene prvo privuče intelekt, piše Večernji.hr.

Škorpija

Škorpije teže različitim vrstama inteligencije. Ovaj znak ima vodu kao svoj element, što znači da su duboko povezani sa svojim emocijama. Dakle, Škorpije uglavnom traže emocionalnu inteligenciju. Sviđa im se neko ko je svestan svojih emocija. Drugim rečima, oni traže partnera koji ih razume na dubljoj osnovi.

Jarac

Jarčevi više vole pametnjakoviće nego mišićave. Za ovaj znak, lepota je takođe bitna, ali ne toliko kao osoba s mozgom. Za Jarca su racionalnost i logika dve najvažnije stvari. Opisani su kao ambiciozni, radoholičari i uvek se izvrsno snalaze u svemu što čine, zbog čega vole da izlaze s osobom koja je podjednako marljiva i ambiciozna kao i oni sami.

Vodolija

Vodolije su u neprekidnoj potrazi za znanjem, zbog čega su jedan od najinteligentnijih znakova Zodijaka. Snalažljivi su. Budući da su i sami inteligentni, uživaju u druženju s nekim ko im intelektualno odgovara. Obično im brzo dosade ljude koji nisu na njihovom intelektualnom nivou. I muškarce i žene Vodolije prvo privlači inteligencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading