NE ZNAJU GDE JE LEVO, A KOLUT NAPRED JE ZA NJIH NUKLEARNA FIZIKA: Ovo su najsmotaniji znaci u horoskopu

Autor:

Lifestyle

24.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni smo sa beskrajnim sposobnostima i veštinama, kod nekih su one vidljivije, dok kod drugih gotovo da ih nema. Postoje ljudi koji su rođeni da sjaje, dok su drugi tamniji od noći, a njihov život je velika prepreka u kojoj moraju da naprave najveći napor da prežive. Deluju nesposobno kad god moraju da obave jednostavan dnevni zadatak i nešto im uvek krene po zlu.

NE ZNAJU GDE JE LEVO, A KOLUT NAPRED JE ZA NJIH NUKLEARNA FIZIKA: Ovo su najsmotaniji znaci u horoskopu

Foto: youtube/screenshot

Za to zapravo i nisu krivi jer oni ne mogu mnogo da učine da to promene. Jedina dobra stvar je to da je njihov život malo zanimljiviji od života drugih, jer je to konstantni akcioni film, a ne klasični dokumentarac.

Koliko god čudno izgledalo, ne postoji samo jedna vrsta nespretnosti. Zapravo, postoji nekoliko i svaki zodijački znak spada u jednu ili drugu kategoriju, u skladu s njihovim osobinama.

Nekoliko znakova zodijaka deluju impulsivno bez previše razmišljanja o posledicama. Neki znakovi su nespretni u drugom, fizičkom smislu. Ali neki znakovi nažalost imaju obe osobine, psihičku i fizičku nespretnost i kao takve te horoskopske znakove zovemo kraljevima nespretnosti.

Ovo su tri najsmotanija znaka u horoskopu

STRELAC

Motorna sila koja gura vatrenog Strelca mogla bi postati njegov najveći neprijatelj. Vaša impulsivnost je glavni krivac vaše velike nespretnosti. Zar još uvek niste ništa naučili? Ne možete kroz život ići glavom kroz zid bez da ne marite za posledice.

U svoj želji da što pre ostvari svoje zacrtane ciljeve Strelac će načiniti niz grešaka od kojih će dosta njih ispasti komično i smešno pa upravo se zbog svoje simpatične i nesvesne smotanosti nalazi na trećem mestu.

OVAN

Optimističan pogled na Ovnove postupke ponekad može biti vrlo koristan, ali u većini slučajeva on postaje njihova Ahilova peta. Često razgovaraju ili rade stvari bez razmišljanja, a kad shvate da su ozbiljno zabrljali već je prekasno.

Visoko drugo mesto drže ne samo zato što se lako smotaju u najjednostavnijoj komunikaciji, već zato što se njihova smotanost oslikava u većini situacija kada pokazuju svoje fizičke sposobnosti.

BLIZANCI

Blizanci su najsmotaniji znak zodijaka. Nešto što ne iznenađuje toliko mnogo, jer s njihovom stalnom verbalnom i prirodnom visokom energijom koja ih nadahnjuje bilo bi zapravo čudno da su uspeli držati noge na zemlji.

Dakle, spoj fizičke nespretnosti i previše nespretnosti govora (i crte impulsivnosti) Blizance dovodi do vrha nespretnih zodijačkih znakova. A najbolja stvar je što zodijačkog znak dualnosti nije mnogo briga za to; zapravo nije uopšte. Na kraju, njihova jedina briga u životu je da budu srećni i uživaju u vožnji zvanoj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading