OVO JE UBEDLJIVO NAJOMRAŽENIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Niko ih ne voli jer su toliko arogantni da su apsolutno nepodnošljivi

Autor:

Lifestyle

20.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne voli da misli o sebi kao o najomraženijem, ali kada je reč o horoskopskim znacima i karakternim osobinama, odgovor o tome ko je najomraženiji zavisiće od toga koga pitate.

OVO JE UBEDLJIVO NAJOMRAŽENIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Niko ih ne voli jer su toliko arogantni da su apsolutno nepodnošljivi

Foto: printskrin

Istina je da svaki znak Zodijaka, baš kao i svaki čovek, ima svoju mračnu stranu i loše osobine – Blizanci važe za dvolične, Bikovi za previše tvrdoglave, Ovan i Rak su veoma vešti manipulatori...

Ipak, rođeni između 23. jula i 22 avugsta, tj. rođeni u znaku Lava definitivno su najomraženiji, iz više razloga.

S obzirom na to daje Lav znak kojim vlada Sunce, osobe rođene u ovom znaku svojom ličnošću i te kako privlače pažnju, ali njima nikada nije dosta. Oni žele neprestano da budu "pod reflektorom" i dok svi do jednog ne gledaju samo u njih, neće biti zadovoljni.

Lava često zaslepi ta potreba za pažnjom i borba da se svima dopadne. Iako očekuju ljubav i pažnju svih oko sebe, zapravo često nisu ni svesni emocija drugih.

Oni su sebi najvažniji na svetu i krajnje su egoistični. Iskreno veruju da se ceo svet vrti oko njih, zbog volčega često nesvesno zanemaruju potrebe drugih.

Šta god da se dešava, osoba rođena u znaku Lava će sebi uvek biti prioritet, što ih čini užasnim timskim igračima.

Niko ne želi da bude u blizini osobe koja sve posmatra sa visine, a Lavovi to definitivno rade. Izuzetno su arogantni, puni sebe i nikada ne priznaju da i oni imaju mane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

20.12.2021 06:43

Dokle cete da pisete ovakve gluposti i od astrologije da pravite sprdnju.