HOROSKOPSKI ZNACI KOJE PRATI LOŠA SREĆA: Ovim ljudima ništa ne ide u životu, a maler je njihovo drugo ime!

Autor: Republika

Lifestyle

15.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove horoskopske znake prati loša sreća. Prema mišljenju astrologa ljudi rođeni u ovim horoskopskim znacima jednostavno su malerični i ništa im "ne ide od ruke".

HOROSKOPSKI ZNACI KOJE PRATI LOŠA SREĆA: Ovim ljudima ništa ne ide u životu, a maler je njihovo drugo ime!

Foto: pixabay.com

Ovi horoskopski znaci privlače samo lošu sreći, njih maler prati gde god da krenu i nikada im ne ide po planu.

Pogledajte da li ste među njima:

Republika

Foto: pixabay.com

 

RIBE

Ribe su srećne samo iz jednog jednostavnog razloga, jer su previše zaokupljene svojim paralelnim svetom u kom žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo prati maler. Inače, kada pogledaju unazad, shvataju da su im se dogodile mnoge loše stvari. Zbog toga znaju da budu nervozne, ljute, ponekad čak i besne. Jedina okolnost koja može da donese veću količinu sreće u njihov život je pronalazak partnera koji će preneti svoju sreću na njih.

Republika

Foto: pixabay.com

 

DEVICA

Devica je jedan od znakova koje prati "loša sreća". U svakom segmentu života njoj se mogu dogoditi pehovi, zbog čega često zna da bude uznemirena. Posebno ih može uhvatiti panika u situacijama kada im je sreća preko potrebna. Zato Device vrlo retko ili skoro nikad ne veruju u sreću, One se zbog toga ne uzdaju u druge, već se oslanjaju samo na sopstvene mogućnosti. Ni u ljubavi ih često ne prati sreća.

Republika

Foto: pixabay.com

 

VAGA

Vaga je još jedan od znakova za koji se može reći da nema baš mnogo sreće. Čak i onda kada im pokuca na vrata, dogodi se preokret i sreća se može pretvoriti u nesreću. Ako izađu napolje kad je sunce, uskoro bi ih mogao da počne pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre njihovog ulaska i tome slično. Vaga se lako prilagođava malim stvarima i brzo nauči da živi s njima bez ikakvih frustracija. Ipak, kada su u pitanju velike stvari, kao što su posao ili ljubav nije im svejedno. Kad im na tim poljima krene nizbrdo mogu da postanu nervozne i neraspoložene, piše Haber.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading