OVI ZNACI HOROSKOPA DANAS SU U PROBLEMIMA: Muke s novcem, u ljubavi, a neki su sami sebi najveći neprijatelj!

Autor:

Lifestyle

09.12.2021

09:53

Dnevni horoskop za 9. decembar ovim znacima predviđa probleme - ako ste Bik, Lav, Jarac ili Ribe, čuvajte se!

OVI ZNACI HOROSKOPA DANAS SU U PROBLEMIMA: Muke s novcem, u ljubavi, a neki su sami sebi najveći neprijatelj!

Photo by Ivan Aleksic on Unsplash

Ako ste rođeni u jednom od ova četiri znaka, 9. decembra bi trebalo da budete vrlo oprezni! Mogući su problemi s novcem, u ljubavi, a jedan znak će samom sebi biti najveći neprijatelj!

Bik

U četvrtak ćete imati kratak fitilj, biće lako izbaciti vas iz takta, to će uspeti čak i ljudima na ulici. Moguće su nesuglasice s partnerom, a zapravo nemate problem, već kao da jedno drugome samo idete na živce. Provedite neko vreme sami i probajte da se opustite. A ukoliko imate Vodoliju u okolini, klonite je se danas!

Lav

Bićete vrlo društveni, želećete da se vidite sa gomilom ljudi, i moguće je da će vam pri jednom od tih susreta "izleteti" neka informacija koju je trebalo da zadržite za sebe. Dobro pazite šta pričate danas, i kome! Ne dozvolite da se uvalite u probleme koje ste sami izazvali.

pexels.com

Zabrinuta muškarac

 

Jarac

Deveti decembar nikako vam nije dobar dan za novac, trebalo bi dobro da pripazite novčanik! Mogući su problemi sa nekim neplaćenim računom, ili računicom koju niste dobro postavili. Vezano je za kućni budžet ili projekat na poslu.

Ribe

Neko pokušava da vas uvuče u svoju ideju koja vam se nikako ne dopada. Moguće je da je ta osoba rođena u znaku Vage. Bilo kako bilo, ne dozvolite da vas ljudi kojima ne verujete dovoljno opterete svojim "projektima" koji mogu da vam donesu samo probleme.

 

Komentari (0)

Loading