KRAJ GODINE ĆE ZA ROĐENE U OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA BITI KAO IZ BAJKE! Ovakva sreća ih čeka tek za 19 godina!

Autor:

Lifestyle

02.12.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom decembra, preciznije 4. decembra, očekuje nas pomračenje Sunca u znaku Strelca.

KRAJ GODINE ĆE ZA ROĐENE U OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA BITI KAO IZ BAJKE! Ovakva sreća ih čeka tek za 19 godina!

Foto: pixabay.com

Smatra se da će se sledeće ovakvo pomračenje Sunca dogoditi tek za 19 godina, a njegova energija u decembru biće moćna i nepredvidiva.

Ovo je astro događaj koji može donosi neočekivane situacije, na ova dva znaka će imati veoma pozitivan uticaj:

Strelac

Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, pred vama je zanimljiv mesec pun dešavanja i novih poznanstava. Zvezde će vam biti naklonjene pa ćete ostvariti sve što ste zamislili. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju novog biznisa, sad je pravo vreme za to, kažu astrolozi. Takođe, pravi je trenutak da zatražite povišicu.

Na polju ljubavi će vam, takođe sve ići od ruke. Od romantičnih ponuda nećete moći da se odbranite, a zanimljive ljude ćete upoznavati onda kada se najmanje nadate.

Zdravlje je odlično!

Lav

Sam kraj godine će za Lavove biti izuzetno povoljan. Osetićete nalet pozitivne energije i sve obaveze ćete raditi sa lakoćom. Došlo je vreme da ubirate plodove rada i konačno počinje da se isplaćuju svi napori koje ste uložili.

Ukoliko ste u vezi vladaće harmonija i savršeno ćete se slagati sa partnerom. Ukoliko ste slobodni postoji mogućnost da se neko iz prošlosti vrati u vaš život i probudi lavinu potisnutih emocija.

Tokom decembra imaćete sasavim dovoljno novca, a mogući su i neočekivani prilivi. Ipak, izbegavajte velika ulaganja ukoliko niste sigurni u povoljan ishod, piše Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading