NJIMA BI BRAK TREBALO ZAKONOM ZABRANITI: Ova 3 horoskopska znaka su najgori muževi - ne možete ni zamisliti kako su užasni

Autor: Republika

Lifestyle

24.11.2021

07:15

Postoje horoskopski znakovi čiji je karakter takav da se apsolutno ne trude oko drugih osoba. Okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni.

NJIMA BI BRAK TREBALO ZAKONOM ZABRANITI: Ova 3 horoskopska znaka su najgori muževi - ne možete ni zamisliti kako su užasni

youtube.com/Movieclips

Ako vaš partner ne daje svoj udeo u vezi, teško da će veza ili brak biti uspešni...

Svi zaslužujemo ljubavne odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam da budemo bolji. Ne zadovoljavajte se vezom ako vam partner ništa ne pruža i sve morate sami da uradite.

Ovo su horoskopski znaci koji se skoro nikad ne trude u vezama ili braku.

Ovan

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mesto, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vreme s vama.

Ako nešto (ili neko) bolje naiđe, vrlo lako nestane iz vašeg života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvek stavlja na prvo mesto.

Bik

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će sve vreme kukati zbog toga. Posle će se ponašati kao da je on vam učinio uslugu i koristi to da vas natera da radite stvari koje on želi.

Često svojim ponašanjem dovodi partnerku do toga da se zapita da li bi se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

Lav

Nikad prvi neće reći „volim te“ i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi da izgleda kao "loš momak" a će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko oseća.

Ako nikada ne spomenete reč „ljubav“, neće je spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju i uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading