NJIH NIŠTA NIJE BLAM I NE ZNAJU ZA TABUE! Ovo su najslobodniji znaci zodijaka!

Autor:

Lifestyle

15.11.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U karti rođenja postoje različiti astrološki markeri koji mogu doprineti nečijoj otvorenosti i liberalnosti.

Republika

Foto: pixabay.com

Vazdušni horoskopski znaci su posebno otvoreni za nove informacije

 

Na primer, kada su u pitanju elementi, vazdušni horoskopski znaci su objektivni mislioci koji životu pristupaju koristeći logiku - što ih čini posebno otvorenim za nove informacije.

Evo koji horoskopski znaci su najmanje konzervativni:

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak kojima upravlja mentalna planeta Merkur, pa se ističu prema  informisanosti i komunikativnosti. Oni napreduju kada uče nove stvari i raspravljaju o idejama s ljudima, a njihovi višestruki umovi mogu sagledati situacije iz različitih perspektiva.

Vole da pričaju onoliko koliko vole da uče, pa im je zaštita slobode govora važna, čak i ako se sa nekim ne slažu. Kao promenljivi znakovi, Blizanci su takođe fleksibilni i ne plaše se da promene mišljenje - rado će promeniti svoju ličnu ideologiju ako im se predstave uverljive činjenice.

Strelac 

Nema znaka koji voli da doživi nove stvari i širi svoje vidike podjednako kao što to radi Strelac. Kao znak kojim vlada filozofska planeta Jupiter, Strelac ima proždrljiv apetit za bilo šta što im nudi priliku da prošire svoj um, duhovno se razviju ili ospore svoja lična uverenja, pišu Astroulusge.com

Uvek su spremni da čuju perspektive koje se razlikuju od njihove i cene svaku priliku da gledaju na život sa tuđe tačke gledišta. Za ovaj slobodoumni vatreni znak, život je avantura,a mnogo različitih načina razmišljanja na koje nailaze na putu samo ga čine uzbudljivijim.

Vodolija 

Vodolije su najnekonvencionalniji i buntovniji likovi zodijaka, jer uvek dovode u pitanje autoritet i pokušavaju da budu inovativniji. Iako mogu biti malo samouvereni u pogledu svojih stavova (na kraju krajeva, oni su fiksni horoskopski znaci), oni su i dalje izrazito otvoreni i vole da razmišljaju van okvira.

Ovi vazdušni znakovi se ističu time što su objektivni i vode logikom i nemaju problema sa kršenjem pravila i zanemarivanjem tradicije. Kao horoskopski znak koji je najviše orijentisan ka budućnosti, odstupanje od norme je standard za Vodolije.

Ribe 

Ribe su duhovni sanjari zodijaka, a njihova sposobnost da ostanu otvorenog uma i da budu u toku je praktično bez premca. Ribe mogu plivati kroz sve vrste jedinstvenih škola mišljenja bez predrasuda, jer njihova mistična perspektiva često nadmasuje potrebu za označavanjem stvari ili povlačenjem linija.

Njihov fluidan i kreativan način razmišljanja takođe im omogućava da sagledaju  nove ideje bez da ih ukalupe. To ih čini prijemčivijim da cuju šta drugi ljudi govore, osećaju ili rade - čak i ako se to razlikuje od njihove perspektive. Ribe se ne plaše da isprobaju nove stvari ili  urone u nova iskustva, zbog čega se često okružuju jednako otvorenim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading