HOROSKOP ZA NEDELJU 7. NOVEMBAR - Škorpije, danas ste glavni igrači, Ovnovima izuzetno strastven period

Autor:

Lifestyle

07.11.2021

01:43

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

shutterstock/ilustracija emit 24

 

 

Ovnovima izuzetno uzbudljiv i strastven period na ljubavnom planu. Moguće su ljubomorne scene od strane partnera.


Blizanci, danas ćete otkriti neke spletke i manipulacije koje su se odvijale iza vaših leđa. Moguć je prekid jedne poslovne saradnje.

Rakovi, rizični poslovni potezi mogu dovesti do finansijskog gubitka. Poseban oprez preporučuje se Rakovima koji imaju privatan biznis.


Vage, uzavrela atmosfera  u međuljudskim odnosima na poslu. Nije preporučljivo da danas sklapate ugovore i započinjete rad na novom projektu.

Škorpije, danas ste glavni igrač astrološkoj sceni. Četiri planete u vašem znaku donose vam  mogućnost da donesete odluke od dugoročnog značaja.

Vodolije, odlaganje važnog dela posla biće tema dana. Sve to može nastati zbog razlike u stavovima između vas i važnog poslovnog partnera.

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE!

Komentari (0)

Loading