OVO SU IDEALNI POSLOVI PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Ko je za elegantna, a ko za gruba zanimanja, ko za nauku, a ko za fizičke radove

Autor:

Lifestyle

02.11.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odabrati posao i karijeru koju ćete graditi ponekad nije lak posao, pogotovo kada ste mladi - toliko toga postoji što može da se izabere...

Republika

Foto: pixabay.com/E.D.

Ilustracija

 

Zato vam u pomoć priskače horoskop, koji će vam na najjednostavniji način predstaviti poslove koji su najbolji za vas i vašu ličnost.

Ovan

Kako ste prirodni vođa, verovatno vam se neće svideti nijedna pozicija u kojoj niste glavni. Sa vašom odlučnošću i strašću, možete se slobodno upustiti u stvaranje sopstvenog posla.

Postati preduzetnik znači biti neko ko će motivisati druge, a to će vam alako pasti jer volite kada se sve odradi do kraja. Zbog toga što volite izazove, preduzetništvo ne vidite kao strašnu stvar.

Bik

Iskreno, zahvaljujući vašoj pouzdanosti i strpljenju, vi ćete se najbolje snaći u bilo kojem poslu.  Želite posao uz pomoć koga ćete moći da plaćate račune, ali i da imate za svoje lične potrebe i kreativne želje.

Sa ovim na umu, trebalo bi da budete menadžer neke dizajnerske firme ili da pokušate da neke još ozbiljnije poslove učinite kreativnijim.

Blizanci

Kada je reč o vašoj karijeri, vi se susrećete sa neodlučnošću. Ozbiljni ste, pažljivi, spremni za komunikaciju, neumorni i lako prilagodljivi. Ipak, treba vam posao koji se stalno menja.

Polja kao što su žurnalistika ili režiranje su savršeni za vas, jer se tu uvek dešava nešto drugačije na dnevnoj bazi.

Rak

Vaša empatija je snažan i lep deo vas. Dozvoljava vam da se povezujete i da brinete o drugima,pa bi zato za vas odličan posao bio posao nešto vezano sa negom.

Kao medicinska sestra, učiteljica, pa čak i advokat za ljudska prava - vi ćete biti savršeni. Istovremeno, treba da budete sigurno da ćete moći kontrolisati tu empatiju. Ponekad možete postati previše sentimentalni, što vas može povrediti.

Lav

Kao i lav u divljini, vi dobijate čistu desetku za izražavanje sebe. Ponekad možete biti previše dramatični, što je super, pošto možete tu energiju preusmeriti na posao koji je baziran na izvođenje, umentost ili pisanje. Bili biste odlična glumica, jer se ne bojite da budete glava zvezda. Na kraju krajeva, stavljate celo svoje srce i dušu u sve što radite - a vaše izvođenje neće biti izuzetak.

Devica

Analiziranje sitnih detalja koji drugi ne vide je odlična sposobnost, ali je isto tako i dobra organizovanost i prkatičnost u haotičnim situacijama. Drugim rečima - bili biste odličan računovođa neke firme.

Ali, ako vam ne ide dobro matematika, sigurno treba da pratite put menadžerstva, inženjerstva ili doktora. Dok god vaš možak bude dobijao vežbe svakodnevno, bićete uspešni.

Vaga

Vi ste pravi timski igrač. Volite da delite sa drugima, radite u harmoniji i sopstvenom diplomatijom se trudite da sve ide kako treba. Zato je za vas posao advokata, sudije ili posrednika.

Škorpija

Kada se uzme u obzir da ste snalažaljivi i pouzdani, za vas bi savršen posao bio u pravosuđu - kada biste znali da kontolišete emocije. Iako je to lepa činjenica svakog ljudskog bića, vama ti pravi problem i ne dozvoljava vam da se bavite onim u čemu ste jednostavno savršeni.

Ali, zato se uvek možete povezati sa poslom u kome se radi sa emocijama - poput psihologije ili posla u kome je potrebna sociologija.

Strelac

Sloboda je najvažnija za vas, pogotovo kada se spoji sa vašom impulsivnom prirodom. Da biste bili srećni u poslu kojim se bavite, važno je da radite nešto što je avanturistički.

Sa vašom darežljivosti, odlično bi bilo raditi kao motivacioni govornik koji putuje širom sveta ili biste mogli biti turistički vodič ili pisac.

Jarac

Nije vam uvek lako otkriti osetljivu stranu, pogotovo jer je poznato da imate ozbiljniju prirodu. Ovo može biti dobro za vaš posao, uz vašu praktičnost i odgovornost. To vas čini odličnim za posao menadžera.

Takođe treba da razmotrite i posao političara ili nekoga ko je na visokoj poziciji u biznisu.

Vodolija

U vašoj srži, vi ste humanitarac koji se više brine za druge nego za samu sebe. Zato je za vas odličan posao kao socijalni pomoćnik, terapeut ili savetnik.

Pošto ste dobar slušalac, što je odlika dobrog vođe, odlično biste se snašli i u poslu u kome ćete navoditi druge da pronađu svoj mir i ostvaruju ciljeve.

Ribe

Vaša artistička osetljivost vas je pomerila sa početka, pa zašto sad da stanete? Kada ste u potrazi za putem koji će vas dovesti do posla, umetnost će vas sigurno zvati, što je odlično jer postoji mnogo umetničkih strana na koje biste mogli krenuti.

Imate osećaj za muziku, lepo se slažete sa ljudima i to sve govori da ste savršeni za jednog dobrog muzičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading