HOROSKOP ZA 17. 12. - Vodolije da se opuste, Škorpije prilike da ne propuste!

Autor:

Lifestyle

17.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24
Kome su danas zvezde naklonjene?

Vodolije su posvećene poslu, što malo iritira njihove kolege... Ipak, što je bitnije - i pored posvećenosti na radnom mestu, ima tu vremena i za ljubav. Zato je preporuka - večerica, sveće, masažica... mhmmm, milina jedna.

Škorpije forsiraju u kancelariji, što može da bude čest uzrok nezgodacija. Da li je to zbog toga što im u ljubavi ne ide, pa energiju kanališu na posao - pokazaće vreme, tek, baš kad je reč o ljubavi - možda biste mogli da odreagujete na neke propuštene prilike iz prošlosti i preokrenete vodu na svoju vodenicu.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading