DANAS JE PUN MESEC: To posebno utiče na ova 3 znaka zodijaka

Autor:

Lifestyle

20.10.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun Mesec koji ćemo večeras imati prilike da gledamo na noćnom nebu na tri horoskopska znaka ima znatno veći uticaj i oni bi trebalo da se paze danas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tri horoskopska znaka bi trebalo da se paze

Naime, danas (20. oktobra) očekuje nas pun Mesec koji ulazi u znak Ovna, a ova nebeska energija inspiriše znake zodijaka da pronađu svoju unutrašnju snagu i suoče se sa svojim najvećim strahovima. Pun Mesec posebno veliki uticaj imaće na tri znaka.

Pun Mesec u Ovnu verovatno će doveti međuljudske odnose do tačke ključanja. Ovan, čija je planeta Mars, jer vlada ovog punog Meseca, ali Mars je trenutno u Vagi – znak u kome ne voli da bude, jer dok je Mars simbol agresije, Vage vole mir – kaže astrolog Rajan Markvart za “Bustle” objašnjavajući zašto će naredni period biti pun pasivne agresije i gotovo preteće atmosfere za neke znake. A evo i za koje!

Ovan

Pripremite se, jer će ovaj pun Mesec i te kako da poljulja vaše samopouzdanje i način na koji doživljavate sebe. Borićete se mlakom energijom Vage koja želi da uspori i da pravi kompromise, a za vas će to biti frustrirajuće – volite brži tempo.

Suočićete se sa osećajem bespomoćnosti i kao da ste zarobljeni od strane trenutnih okolnosti, piše Blic žena. U vama će kolati unutrašnji sukobi, pa je najbolji savet da se neko vreme primirite, provedete vreme kod kuće i poradite na sebi i svojim emocijama. Probajte meditaciju ili pisanje osećanja u dnevnik.

 

 

Vaga

Vaga će morati da u ovom periodu učestvuje u nekim raspravama, htela to ili ne. Pun Mesec naglasiće vaše sukobe u kojima ste pravili previše kompromisa što vas je dovelo do tačke da ostanete u neuravnoteženim, nesrećnim odnosima duže nego što bi trebalo. Iskoristite ovaj period da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Morate da presečete – da li su kompromisi koje pravite da biste usrećili bližnje zaista vredni toga.

Jarac

Stvari u vašem privatnom životu su prilično klimave. Posao vam je važan i trudili ste se da napravite balans između privatnog i poslovnog života, ali vam je sve teže da to postignete.

Pun Mesec će intezivirati ovaj osećaj i sve vreme pratiće vas utisak da ste zaglavljeni između ove dve sfere i da nećete dobiti tu bitku. Morate da shvatite da je u redu odvojiti vreme za sebe i uživati u lepim trenucima. Iskoristite ove dane da se posvetite svojoj kući i sebi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading