SVAKU PREPREKU PRESKAČU SA LAKOĆOM: Ovo su 4 najhrabrija horoskopska znaka

Autor:

Lifestyle

16.10.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se nekad zapitali zašto je nekim ljudima dovoljno da dobiju ideju pa da odmah krenu u akciju, a neke morate da ubeđujete satima za najobičnije stvari? To ima veze s njihovim horoskopom!

Foto: pexels.com

Muškarac namešta košulju

 

Znaci kojima je Mars aktivan u natalnoj karti biće hrabriji od drugih, o kakvim god poduhvatima da se radi. Ovo su osobine najhrabrijih znaka zodijaka!

Ovan

Njegov vladar je Mars, tako da ga krase neustrašivost i hrabrost. Ovan nema strah, uvek proba nove stvari, uvek misli da će se sve završiti dobro, što ga čini i odličnim vođom. Ne zavaravajte se, međutim, Ovnu su ovakvi rizici neophodni jer su neizvesnost i uzbuđenje njegova duševna hrana.

Lav

Nije slučajnost što je simbol upravo veličanstvena, neustrašiva životinja. Lav ima toliko samopouzdanja da ostaje siguran i pun samopouzdanja čak i u najneverovatnijim situacijama. Bez obzira na to sa čime se suočava, Lav će uvek biti spreman da hrabro iskorači iz svoje zone komfora i uvek će se dočekati na noge.

Škorpija

Malo toga plaši Škorpiju, zbog toga često voli horor filmove. Škorpija obožava da rizikuje ako misli da će time nešto dobiti. Ne dozvoljava da je bilo koji strah sputava na putu ka ostvarenju snova. Ako još usput može da uživa, presrećna je.

Vodolija

Njen vladar je Uran, planeta šoka i nepredvidivosti, pa nije čudo što je Vodolija uvek spremna da krene u nepoznato, makar i vezanih očiju i s jednom rukom iza leđa. Nema straha u Vodolijinom životu, ona sve posmatra kao priliku da se razvije i napreduje. Često Vodolije ova hrabrost odvodi i u neposlušnost ili pobunu protiv onoga što vide na svom putu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading