OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA BLISTAVA BUDUĆNOST: Oni će u 2022. godine biti NAJSREĆNIJI!

Autor: Republika

Lifestyle

14.10.2021

15:31

Astrolozi nagoveštavaju da će 2022. godina itekako doneti sreću pojedinim znacima, odnosno, da Device, Vage, Vodolije i Škorpije očekuje svetla budućnost.

Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

4 horoskopska znaka uživaće u 2022. godini

Horoskop otkriva koja 4 znaka će imati najviše sreće u 2022. godini:

pixabay.com

 

DEVICE

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj skoro za duplo. Na polsu vas očekuje razvoj projekata, sjajne ideje i razvoj planova koji odavno stoje u mestu. To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete češće nego pre imati vremena da se zabavljate sa prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav. Romansa koju Device započnu u 2022. godini mogu imati svetlu i blistavu budućnost.

pixabay.com

 

VAGA

Od samog početka 2022. Vaga će osećati da je sreća na njihovoj strani. Bićete aktivni na polju karijere, preuzimate inicijativu i borite se za svoje ambicije. Bićete uspešni u raznim oblastima, a ukoliko s eu ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje va značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija. U ljubavi je puno strasti i romantičlnih varnica, a neke Vage mogu se vratiti bivše, partneru, piše Sensa.

pixabay.com

 

VODOLIJE

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo. Talas naglih promena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Uspećete da napravite balans između uma i srca, pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. Donećete mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost. Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

pixabay.com

 

ŠKORPIJE

Nova poznanstva i dragocena iskustva očekuju vas u 2022. godini, predviđa horoskop. Škorpije će biti prilično aktivni u sklapanju prijateljstva, ali i uzimanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu. Postižete dobre rezultate u mnogim oblastima, a posebno vas raduje unapređenje koje može uslediti u narednoj godini. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti poput bajke.

Komentari (0)

Loading