OKTOBAR JE MAGIČAN MESEC ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Prštaće od zadovoljstva i sampouzdanja

Autor:

Lifestyle

04.10.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktobar će za tri znaka Zodijaka biti zaista magičan mesec – evo za koje i šta će im se to lepo desiti.

Foto: pixabay.com

Devojka se smeje

 

Vaga

Trenutno smo u sezoni kada Vage slave svoje rođendane, pa nije ni čudo da će oktobar za njih biti mesec prepun sreće. U ovom mesecu ćete se više posvetiti sebi, svojim potrebama, a sve to će vam pomoći da napokon shvatite šta je to što vas čini srećnim.

Međutim, Merkur koji će se kreteti retrogradno do 18. oktobra doneće i malo komplikacija, pa bi bilo dobro da ne donosite odluke na brzinu. Budite strpljivi, vreme će vam pokazati kako se zaista osećate.

Škorpija

Venera, planeta ljubavi i lepote biće u znaku Škorpije do 7. oktobra, pa ćete u ovom periodu biti veoma samouvereni i zadovoljni sobom. Ipak, ovaj mesec bi mogao da vam donese i neka "teža" osećanja, pa ćete se setiti nekih stvari koje još uvek niste sasvim preboleli.

Strelac

Imate osećaj kao da ste vi zvezda ovog meseca! Venera će 7. oktobra ući u vaš znak i posuće vas svojom magičnom prašinom. U tom periodu ćete dobijati komplimente sa svih strana i želećete da se ulepšavate – šminkate, doterujete... Možda ćete čak poželeti i da izađete na nekoliko sastanaka. U svakom slučaju, osećaćete se vrlo privlačno, pa će i drugi to primećivati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading