NJIH ZANIMA SAMO SIGURNOST I POZAMAŠNI NOVČANIK! Rođeni u ovom znaku su najveći materijalisti!

Autor:

Lifestyle

27.09.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskop ne treba shvatati preozbiljno, ali više je nego zabavno kada se određenom Zodijaku prilepi etiketa zlice ili osobe koju samo zanimaju novčanice.

Republika

Foto: pixabay.com

Astrolozi kažu da su Device najveći materijalisti

Horoskopski znak koji se navodno stidi od posezanja za sadržajem tuđih novčanika je poznat kao neko ko najviše voli ljude koji imaju mnogo novca.

Reč je o Devicama.

Osobe rođene u ovom znaku kao da imaju ugrađen skener za ljude koji su finansijski obezbeđeni. Device su vrlo praktične, stoje sa obe noge na zemlji i dobro znaju što žele, a to je sigurnost i neće se libiti ničega da dođu do nje.

Uglavnom su im u fokusu osobe koje ih mogu zadovoljiti dovoljno zanimljiviom pričom i naizgled nenametljivom zavodničkom strategijom. Međutim, ako se novčanik izabrane osobe u međuvremenu stanji, najverovatnije će krenuti u potragu za drugom žrtvom.

Uvek će težiti da imaju nešto svoje jer strahuju da će izgubiti identitet u vezi. Loše raspoloženje Devicama je najlakše popraviti skupocenim poklonom. Kada se na sve to doda pomalo emotivno hladna i distancirana priroda Devica, mogu biti nemilosrdne, piše Blic žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading