Na ova 4 znaka zodijaka će najlošije da utiče RETROGRADNI MERKUR

Autor: Republika

Lifestyle

17.09.2021

20:04

Svima je već poznato da retrogradni Merkur loše utiče na gotovo sve horoskopske znakove, ali ova četiri znaka će imati zaista težak period već za desetak dana.

Profimedia, Pixabay

Ako ste jedan od ova 4 znaka, bolje se pazite

Naime, poslednja faza retrogradnog Merkura počinje od 27. septembra u znaku Vage i ta energija će nit prisutna sve do 18. oktobra.

Ovakav položaj planeta će uticati na komunikaciju i uneti dileme, nezadovoljstvo i nerazumevanje u naše odnose. Ljubavni život će biti na udaru, očekuje nas napetost i velika neravnoteža između privatnog i poslovnog, piše sensa.mondo.rs.

Na profesiobnalnom planu su takođe moguće greške i kvarovi, posebno ako radite sa tehnologijom. Važno je da se trudite, fokusirate i ostanete pribrani. 

Astrolozi otkrivaju na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati retrogradni Merkur:

Ovan

Retrogradni Merkur pogađa vaša polje partnerstva, a posebno pazite koje reči izgovarate. Tokom retrogradne faze, asteroid Kiron koji predstavlja naše duboke rane, stvara opozicioni aspekt sa Merkurom.

Suprotstavljanje Merkura Kironu biće katarzično, očekuju nas velike lekcije, ali i testovi na polju ljubavi. Izbegavajte donošenje impulsivnih odluka ine dozvolite da vam stvarnost kreiraju strasti. Vaša impulsivnost može ometati ono što želite da kažete ili uradite, pa sa velikim stvarima sačekajte dok tenzija ne opadne.

 

 

Rak

Vaša prošlost se budi tokom ciklusa retrogradnog Merkura. Gubite emocionalne sigurnost, a stare porodične rane mogu isplivati na površinu. Jedino što vam može pomoći u ovom trenutku jeste da se oslobodite tereta koji nosite na svom srcu.

Promenite neke stvari, svoje navike, napravite sitne izmene u životu, i to vam može značiti u želji da okrenete novi list. Sredite svoj životni prostor, preuredite nameštaj i oslobodite se opipljivih stvari u domu koje vas sprečavaju da napredujete.

Vaga

Retrogradni Merkur podstiče vaše loše navike, a naročito nepovoljan uticaj imaće na vaše samopouzdanje. Vage žude za ravnotežom i harmonijom i sklone su žrtvovanju da bi održale mir sa drugima.

Pokušajte da se umirite, sprečite sukobe i ostavite prostor za glasine koje lako mogu dovesti do besmislene drame. Iskoristite narednih nekoliko nedelja za razmišljanje o tome kako da poboljšate komunikaciju u nekim odnosima.

Jarac

Merkur se nalazi u vašoj kući svrhe i posla. Budite posebno oprezni u načinu komunikacije sa kolegama i vršnjacima. Ovo može biti težak tranzit za vas, a vaša potreba za uspehom može se učiniti da budete egoistični.

Jarčevi će verovatno imati lošu komunikaciju i napetost sa nadređenima na radnom mestu. To bi ih moglo pritisnuti da traže novi poduhvat u karijeri. Pokušajte da se povežete sa prirodom kroz planinarenje i meditaciju na otvorenom da biste ponovo procenili ono što je zaista važno.

 

 

Komentari (0)

Loading