NAJLEPŠE žene rađaju se u ova 3 horoskopska znaka!

Autor: Republika

Lifestyle

18.09.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepota često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem.

Republika

Foto: pixabay.com

Žene u ova tri horoskopska znaka su najlepše

Upravo ta unutrašnja lepota, koja se vidi i spolja, razlog je zbog kojeg neki horoskopski znaci izgledom zasenjuju sve ostale. Tri najlepša znaka!

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prelepom gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krase ih i blistav ten, meka i negovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, ali i prelepim iskrenim osmehom. Obično vole da se doteruju pa je i lepa odeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading