ONI ĆE ZAKOMPLIKOVATI I NAJJEDNOSTAVNIJU STVAR! Najiritantnije osobe rođene su u ovom horoskopskom znaku!

Autor: Republika

Lifestyle

16.09.2021

07:15

Iako baš svi znakovi imaju svojih mana, zbog nekih svojih specifičnih osobina ovaj je na lošem glasu.

Photo by Timothy Dykes on Unsplash

 

Jeste li znali da devica nosi neslavnu titulu najomraženijeg i najiritantnijeg horoskopskog znaka? Većina smatra kako su device sposobne zakomplikovati i najjednostavniju stvar, poprilično su nepopustljive, kritične i najveći perfekcionisti.

Takođe su i zlopamtila koja nikad neće propustiti priliku da vas suptilno podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Međutim, postoji puno predrasuda prema devicama, a tri najveće su ove:

SKLONE SU KRITIKOVANJU I OSUĐIVANJU

Device imaju analitički um i svaki postupak (vlastiti i tuđi) analiziraju do najsitnijih detalja. To znači da ćete ponekad od njih čuti i ono što možda ne želite. Cena otvorenog razgovora s devicom je istina jer one ne žele sakriti svoje mišljenje. Reći će vam što radite krivo bez ustezanja.

U trenutku kada očekujete samo savet, verovatno vam neće biti lako čuti da i vi nešto radite krivo pa to možete protumačiti kao osuđivanje. Međutim, to je - iskrenost. Zapamtite da je devica sama sebi najveći kritičari i ne stigne ni osuđivati druge jer je previše zaposlena konstantnim preispitivanjem vlastitih postupaka i grešaka.

STALNO PAMETUJU

Devica neće čekati da je pitate za mišljenje ili savet, odmah će vam dati i jedno i drugo. Taj deo njene ličnosti često se percipira kao pametovanje, ali zapravo je rezultat već spomenutog analiziranja. Devica odmah uočava pogrešne stvari i reći će vam to kako biste se što lakše i brže izvukli iz nje. 

NIKO NIJE UREDNIJI OD NJIH

Sigurno ste puno puta čuli priče o devicama kod kojih je sve bolesno uredno, čisto i pedantno organizovano. Suprotno opštem verovanju, device zapravo uopšte nisu najuredniji znak. Ne samo to, mnoge device vole kreativni nered.

Nijednoj devici nemojte se petljati u uređenje, a pogotovo ne neurednoj jer to što vama izgleda kao nered, za nju je idealno organizovan životni prostor u kojem se lako snalazi dokle god vi ne intervenišete.

Komentari (0)

Loading