ONI ĆE ZAKOMPLIKOVATI I NAJJEDNOSTAVNIJU STVAR! Najiritantnije osobe rođene su u ovom horoskopskom znaku!

Autor:

Lifestyle

16.09.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako baš svi znakovi imaju svojih mana, zbog nekih svojih specifičnih osobina ovaj je na lošem glasu.

Republika

Foto: Photo by Timothy Dykes on Unsplash

 

Jeste li znali da devica nosi neslavnu titulu najomraženijeg i najiritantnijeg horoskopskog znaka? Većina smatra kako su device sposobne zakomplikovati i najjednostavniju stvar, poprilično su nepopustljive, kritične i najveći perfekcionisti.

Takođe su i zlopamtila koja nikad neće propustiti priliku da vas suptilno podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Međutim, postoji puno predrasuda prema devicama, a tri najveće su ove:

SKLONE SU KRITIKOVANJU I OSUĐIVANJU

Device imaju analitički um i svaki postupak (vlastiti i tuđi) analiziraju do najsitnijih detalja. To znači da ćete ponekad od njih čuti i ono što možda ne želite. Cena otvorenog razgovora s devicom je istina jer one ne žele sakriti svoje mišljenje. Reći će vam što radite krivo bez ustezanja.

U trenutku kada očekujete samo savet, verovatno vam neće biti lako čuti da i vi nešto radite krivo pa to možete protumačiti kao osuđivanje. Međutim, to je - iskrenost. Zapamtite da je devica sama sebi najveći kritičari i ne stigne ni osuđivati druge jer je previše zaposlena konstantnim preispitivanjem vlastitih postupaka i grešaka.

STALNO PAMETUJU

Devica neće čekati da je pitate za mišljenje ili savet, odmah će vam dati i jedno i drugo. Taj deo njene ličnosti često se percipira kao pametovanje, ali zapravo je rezultat već spomenutog analiziranja. Devica odmah uočava pogrešne stvari i reći će vam to kako biste se što lakše i brže izvukli iz nje. 

NIKO NIJE UREDNIJI OD NJIH

Sigurno ste puno puta čuli priče o devicama kod kojih je sve bolesno uredno, čisto i pedantno organizovano. Suprotno opštem verovanju, device zapravo uopšte nisu najuredniji znak. Ne samo to, mnoge device vole kreativni nered.

Nijednoj devici nemojte se petljati u uređenje, a pogotovo ne neurednoj jer to što vama izgleda kao nered, za nju je idealno organizovan životni prostor u kojem se lako snalazi dokle god vi ne intervenišete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading