NAJVEĆI GREBATORI U HOROSKOPU: U svemu vide korist, a u džepu drže zmiju

Autor:

Lifestyle

14.09.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po astrolozima, ovi horoskopski znakovi su najviše koristoljubivi.

Foto: pixabay.com

Devojke se smeju

 

Astrolozi tvrde da postoji nekoliko znakova Zodijaka koji bukvalno u svemu vide korist, čak i kada vam ne deluje tako. To ne znači da njihove emocije nisu nimalo iskrene, već da pored ljubavi vide i onu "opipljivu" stranu.

Evo o kojim znakovima je reč...

Bik

Biku je veoma važan novac i materijalna stabilnost. On jednostavno ne želi da deli novac, a bogami ni da ga troši. Samo u ljubavnim odnosima može da postane velikodušan, ali i to se ne dešava uvek.

Vaga

Vaga je izuzetno osetljiva na sopstveni novac, ali ne i na tuđi. Do poslednjeg trenutka će odbijati da se uhvati za novčanik, u nadi da će se neko drugi latiti za njega i platiti račun. Voli i očekuje skupe poklone, a najviše se raduje kada je  neko povede na luksuzno putovanje.

Škorpija

Škorpije su izuzetno koristoljubive, ali to vešto kriju. Platiće račun samo ako su sigurni da će drugi to videti i pohvaliti ih. Sujetni su, pa im je važno da ih drugi gledaju sa divljenjem. Vole lepe stvari i znaju kako da do njih dođu.

Jarac

Prema astrolozima, ovo je znak koji je najviše koristoljubiv. Važno im je da uvek u društvu istaknu svoj status, oni će imati najskuplji telefon od svih, ali ako treba da pomognu nekom od prijatelja ili rođaka, nemojte se začuditi ako kažu - "Izvini, švorc sam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading