SLAGAĆE VAS, NEĆE NI TREPNUTI! Ova 4 znaka su najveći lažovi horoskopa

Autor: Republika

Lifestyle

13.09.2021

07:15

Svi znamo da ne bi trebalo lagati, a opet, neki to često rade.

pixabay.com

Žena i muškarac razgovaraju

 

Od sitnih belih laži, koje služe da se "elegantno" izvučemo iz neke situacije ali da nikoga ne uvredimo niti povredimo, pa sve do baš "masnih" za koje se svi pitaju - zašto bi neko ovo rekao?

Već smo vam rekli ko su najveći manipulatori horoskopa i kome u ljubavi ipak ne bi trebalo verovati, a sada vam predstavljamo najveće lažove horoskopa!

Ovan

Tvrdoglavi perfekcionista ponekad će koristiti laži da se izvuče iz obaveza. Ovnovi će slagati i u vezi, ne zato što nešto kriju, nego zato što jednostavno ne mogu da podnesu da nisu u pravu ili da neće sve biti po njihovom. Ovan je, međutim, znak koji će prvi priznati da je malo izvrnuo istinu i prihvatiti krivicu.

Devica

Neće izdržati a da vas nešto ne prevesla, naročito ako se oseća ugroženim na neki način. Device će probati da se izvuku uz laž čak i ako im se čini da osećaju neku pretnju koja uopšte nije realna. Najčešće su to laži o tome da li su nešto uradili (a nisu), ili će pokušati da vas ubede da neki razgovor nije izgledao onako kako ga se vi sećate.

Škorpija

Takozvani najtajnovitiji znak horoskopa će povremeno posegnuti za lažima kako bi ostvario svoj cilj. Škorpije u ovom smislu mogu da budu vrlo manipulativne, pa dobro pazite šta vam pričaju i promislite da li u to verujete. Škorpija nikada neće priznati da je slagala!

Ribe

Kao i Lav, i Ribe imaju želju da održe svoju reputaciju zbog čega ne prezaju od toga da vas slažu kako bi ostvarili svoj cilj. Ribe će često lagati na poslu, kako bi ostale "na vrhu", možda to neće biti krupne laži ali će svi oko njih moći da to primete. Ako ste rođeni u znaku Ribe, nemojte misliti da niste već "provaljeni".

 

Komentari (0)

Loading