HOROSKOP I KOMPROMIS: Svaki znak ima stvar na koju nikada neće pristati

Autor: atma.hr

Lifestyle

07.09.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje situacije u životu u kojima niko od nas nije spreman na kompromis. Naše vrednosti, uverenja i ličnost oblikuju ono što hoćemo ili nećemo da trpimo.

Republika

Foto: pixabay.com

Strelac nikada neće prećutati, a Riba nikada ne prihvata poraz

To važi i za znake zodijaka. Pronađite svoj znak i saznajte nešto više o tome šta vaš znak nikada neće da uradi!

Ovan

Ovan je vatreni znak koji odiše prirodnim kvalitetama vođe. Nikada ga ne zanima tuđa dozvola, on će uraditi ono što on želi. Zbog svoje potrebe za kontrolom često želi da bude glavni, jer to je onako kako treba da bude.

Bik

Bik se neće slagati s onim tipom ljudi koji prvo nešto urade, a tek onda zatraže dozvolu. Ako niste barem pitali Bika da podeli nešto s vama, ne računajte na to da će to učiniti.

Blizanci

Blizanci su previše fascinirani ostatkom sveta da bi se bavili kritikama i negativnim ljudima. Oni ne žele da shvataju život previše ozbiljno.

Rak

Rakovi su u potpunosti posvećeni onima koje vole. Posljednja stvar koju će ikada učiniti je da okrenu leđa voljenoj osobi u nevolji.

Lav

Lavovi nikad ne dopuštaju da nešto uspori njihov korak u životu. Ako im nedostaje delić slagalice, oni će naći načina da ga pronađu.

Devica

Devica nikada ne zaboravlja svoje poreklo. Oni su osobe koje uživaju u malim stvarima u životu. Od mirisa cveća do kuvanog obroka kod kuće.

Vaga

Vaga nikada neće dugo zadržavati toksične ljude u svom društvu. Ona treba da uravnoteži svoj svet do potpunog procvata, zato sve što narušava taj sklad mora da nestane.

Škorpija

Izgovori su zadnja stvar koju će Škorpija da upotrebi. Oni mogu da budu tajanstveni s vremena na vreme, ali oni će uvek reći svojim prijateljima i voljenima istinu.

Strelac

Strelca ne zanima ćutanje kad ima nešto da kaže. On će govoriti ono što mu je na umu, čak i ako to znači da će prouzrokovati uznemirenje drugim ljudima.

Jarac

Jarac kroz život korača krupnim koracima. On se nikada ne zamara s nesrećama. Očekujte da ih videte kao oluju, na samom kraju.

Vodolija

Vodolija će uvek pokušavati da bude najbolji. Voli da bude siguran u svoje velike potencijale i ništa ga neće zaustaviti da dođe do vrhunca svog bića.

Ribe

Ribe nikada ne dopuštaju da im se događaju loše stvari. Svaku grešku i nesrećnu okolnost Riba vidi kao novu priliku za rast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading