OVAJ ZNAK ZODIJAKA PRIVLAČI SVE! Otkrijte za kakve momke ste magnet!

Autor: radiosarajevo.ba

Lifestyle

05.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi smatraju da je naša harizma i to koliko smo privlačni drugima zapisano u zvezdama. Dakle, ako imate nešto u sebi što izluđuje muškarce ili još niste otkrili svoje tajne adute, ovaj horoskop će otkriti za kojim znakom svi lude, ko traži balans, a ko nema vremena za emotivne rasprave?!

RepublikaFoto: pixabay.com
Saznajte kakvi muškarci vas žele

Ovan

Ova "kruta" dama je magnet za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima… Pripadnice ovog znaka će sigurno privući avanturiste i adrenalin zavisnike. Ona uz sebe obožava da ima partnera koji ima iste želje i interesovanja, koja će ih voditi ka zajedničkom užitku.

 

Bik

Činjenica da se na Bika možete osloniti je ono što ih čini savršenim partnerima. Bik zna što znači voleti nekoga i verovati, a sebe daje u potpunosti osobi koju voli. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene će sigurno poluditi za vama.

Blizanci

Muškarci koje vi privučete su često impulsivni i spremni za nova iskustva. Oni slede srce, i upravo su zato pronašli vas. I sami očekujete uzbuđenje, pa samim tim privlačite takve momke.

Rak

Senzualan, dubok i osećajan znak koji zna što znači povezati se s nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novce i izgled, što ste osećajniji to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsednuti vama su oni koji traže ljubav.

 

Lav

Vrckavi Lav može privući koga poželi. Zrači samopouzdanjem i lepotom, čak i kada je u trenerci. Nije tajna da muškarci vole žene sa samopouzdanjem.

Devica

Kako je Devica proglašena najsmernijim znakom kada su u pitanju emocije, obično ne privlače senzibilne muškarce. Devica za emotivne rasprave nema vremena. Ako je muškarac poludeo za vama to je zbog vaše lepote, inteligencije i divne duše.

Vaga

Ovaj znak zna sve da izbalansira. Prirodno je da privlačite muškarce koji traže stabilnost i mir. Njima treba neko ko će videti svet iz njihovog ugla. Vi to možete jer ste napisali knjigu o diplomatiji.

 

Škorpija

Svaka Škorpija u sebi čuva jaku strast za životom, ali po njihovim pravilima. Neki će se opeći na taj plamen, ali oni koji vas razumeju će stići na vreme i ostati. Muškarci koje privlačite teže za čistom strašću.

Strelac

Ovaj znak ima moć koju retko ko poseduje a to je smisao za humor; znate kako da nasmejete ljude. Taj humor koji primenjujete na sve strane je nešto što ludački privlači muškarce.

Jarac

Znak kojeg se verovatno pazite je upravo Jarac. Čovek koji je potpuno nesiguran u sebe potpuno će se prepustiti zaštiti onoga s kim je u vezi. Sad kada smo to rekli, napomenimo kako ćete osvojiti muškarca koji stoji čvrsto na zemlji, ne traži pomoć nego partnera koji će mu biti potpora.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodolija

Muškarac koji se zaljubi u ženu Vodoliju često traže partnera koji će podstaknuti ono vrckavo u njemu. Kako su i oni sami slobodne prirode, retko sude o tuđim ponašanjima… Zato će muškarac koji poželi vas sigurno tražiti prihvatanje.

Ribe

Znak koji njeguje duboke misli će verovatno i u vama prepoznati nešto posebno. Muškarci koji su u potrazi za samim sobom će za ovim znakom poludeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading