ŽENA KOJA ZNA DA JE NAJBOLJA: Ovaj znak horoskopa traži samo savršenstvo!

Autor:

Lifestyle

29.07.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena u ovom znaku zodijaka zna kako da prepozna foliranta jer ima veoma razvijenu intuiciju. Ona je inteligentna, šarmantna, a mnogi bi rekli jednostavno: savršena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Magnet za suprotan pol, uprkos tome što ne voli flert i avanturu

U pitanju je - Devica koja ima tu moć da se podjednako mnogo svidi muškarcima kao i ženama. Veoma je kritična i voli da analizira situaciju i osobu bez zadrške jer je pronicljiva.

Iako korača nogama čvrsto na zemlji, njen hod je graciozan i lagan. Velika prednost druženja sa ženom u znaku Device je to što je veoma organizovana i misli na svaki detalj, pa je pametna odluka ukoliko njoj prepustite organizaciju nekog posla ili događaja. Bićete iznenađeni što je mislila bukvalno na sve, čak i na detalje koji vama nikada ne bi pali na pamet.

Sve žene koje su rođene od 23. avgusta do 22. septembra pripadaju znaku Devica, a njihova vladajuća planeta je Merkur, dok je osnovni element znaka zemlja. Sam naziv Devica otkriva da je u pitanju najženstveniji znak Zodijaka, zato ne čudi što su veoma senzualne, emotivne, ali i zavodnice.

Ipak, to što su vezane za element zemlje čini da budu hrabre, samostalne i veoma sposobne, dok su sa druge strane oprezne, ali i iskrene i odane. Opreznost koju poseduju je obično posledica teških životnih iskustava i udaraca.

 Njihova nesreća je obično uzrokovana time što su poverenje i ljubav poklonili ljudima koji toga nisu vredni. Ipak, svako to negativno iskustvo ih je naučilo da budu jače i ponosne na sebe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nema svrhe da njih pokušavate da slažete ili kupite

Sa njima je veoma lako stupiti u komunikaciju jer su otovrene i duhovite. Svakako je jedna  od njihovih velikih vrlina i to što retko zavide drugima jer su izuzetno skromne i cene ono što imaju, ali su i humane i spremne svima da pomognu.

S obzirom na to da su najženstveniji znak Zodijaka, logično je da su u pitanju lepotice koje su magnet za suprotan pol. Ipak, one su veoma moralne i pristojne, pa su često u prilici da odbijaju nepristojne ponude koje dobijaju zbog toga što zrače šarmom i veoma su otvorene.

Ključna stvar kod žene u ovom znaku je da nije neko koga možete da kupite novcem, već samo iskrenim emocijama, romantikom i poklonjenom pažnjom.

Njena pronicljivost se ogleda i u tome što ostaje pristojna i smirena kada bi mnogi opsovali, a sa druge strane ne voli laskanje, pa će je teško osvojiti oni kojima je bogatstvo jedini adut.

Njen partner mora da bude posvećen, zrelih shvatanja, odlučan, veran, ali pre svega da je voli. 

Teško da ćete videti Devicu kako tuguje, jer najčešće skrivaju tugu u sebi i uvek su ponosne i jake. Nakon teških udaraca se obično samo nasmeje i nastavlja da korača dalje kroz život.

Osim laskavaca, kod Device loše prolaze i oni koji pokušavaju da je slažu ili prosipaju prazne fraze. Ona jednostavno neće kupiti tu priču i brzo će shvatiti o čemu je reč. Zato je onaj ko se zameri ženi Devici obično na gubitku ako započne "rat" sa njom. Ona vatreno brani svoja uverenja i stavove.

RepublikaFoto: pixabay.com
One su devojke sa specifičnom lepotom

Kao što ne pada na novac u ljubavi, tako je ne možete kuipiti ni kao prijatelja, već samo iskrenošću, razumevanjem i ljubavlju možete dopreti do njenog srca. 

Uprkos tome što privlače muški pol, Device nisu sklone flertu i avanturama, posebno ne šemi za jednu noć. Samo šarmom i inteligencijom možete da je pridobijete za sebe. Dakle, može da je privuče muškarac koji je dovljno jak da bude sa ženom koja ceni sebe, zna koliko vredi i ne pristaje na kompromise kada je ljubav u pitanju.

Nisu joj potrebni luksuzni pokloni, već svakodnevni znaci pažnje. Njih je lako zavoleti, ali zato višestruko uzvraćaju ljubav. U pitanju su osobe sa visokim stepenom empatije, pa im je lako pokloniti poverenje. Zato su često odlični psiholozi, pedagozi i psihijatri. Naravno, pošto su veoma komunikativne, idu im od ruke poslovi vezani za jezik.

One su veoma zaljubljive prirode, ali to ne znači da zaljubljenost kratko traje, već emocije dugoročno usmere ka svom partneru, sve dok je on dostojan njene ljubavi. Iako su veoma tolerantne, očekuju vernost, a ako se desi ono najgore, one mogu da oproste, ali teško zaboravljaju.

Na kraju, žene Device su talentovane su za umetnost, znaju da prepoznaju lepo, veoma su kreativne i rade na razvoju svojih veština. Mogu biti i uspešni sportisti, mada uglavnom u disciplinama koje imaju neke elemente umetnosti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading