PRIPADNICI OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJZLOBNIJI: Za tren oko će vam život pretovoriti u PAKAO

Autor:

Lifestyle

28.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje mračne strane svakog znaka ali ova tri su na vrhu liste i niko im ne može ni prići.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

JARAC

Jarčevi neće pokazati svoje emocije ni po koju cenu. U stanju su da pored vas provedu ceo život a da vam nikad ne kažu šta zaista misle o vama. Mračni su, često ljigavi i kukavice kakvih nema. Na prvi znak opasnosti, oni će gledati da pobegnu a da vas podmetnu kao žrtvu. Ako su vam slučajno rekli da vas “vole”, ne držite ih za reč, jer to nikako ne znači da možete da se oslonite na njih. Vrlo su retki Jarčevi koji zaista imaju kapaciteta da vole ikoga.

DEVICE

Device su neverovatno zahtevne. Neće biti zadovoljne čak ni kada im skinete zvezde s neba. Vrlo retko pokazuju emocije, i slabo razumeju pravo značenje ljubavi. Što se njih tiče, sve se svodi na intimne odnose. Vrlo su licemerne i na prvu šansu koja im se ukaže zabošće vam nož u leđa ako od toga imaju neku korist. Što je najgore, u tome uopšte neće videti bilo kakav problem, jer Device su narcisi koji umeju da vode računa samo o svojim osećanjima.

Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

Škorpija i kada pada u propast, to ne radi sama, već će uvek povući najbližeg za sobom. Bez ikakve brige i pameti, oni kroz život prolaze tragajući za novim partnerom sa kojim će podeliti postelju. Žele što više intimnih odnosa i to sa što više različitih ljudi, a ako ste nesrećnik koga su izabrali za partnera, znajte da se njihov liberalan stav odnosi samo na njih, ni slučajno na vas. Izuzetno su posesivni i ljubomorni - toliko da im to utiče i na psihu i celokupno mentalno zdravlje. Iako su izuzetno inteligentni, emotivna inteligencija im je ravna nuli. Ako ih na bilo koji način povredite, nemojte ni da pomislite da vam se neće osvetiti. Hoće, i to dvostruko gore, pa makar na to čekali ceo život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading