OVOG VIKENDA JE PUN MESEC: Proverite šta vas sve očekuje

Autor: Republika

Lifestyle

25.07.2021

07:15

Ovnovima će ovaj pun Mesec doneti dugo očekivanu saradnju, kod Lavova bi moglo biti zanimljivo na ljubavnom planu, a Jarčeve čekaju dobre financijske prilike

Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Astrološkinje Ophira i Tali Edut, poznate i pod nazivom 'Astro Twins', otkrile su koje prilike bi horoskopski znakovi trebali iskoristiti u nadolazećem vikendu punog Meseca. 

Ovan

Za Ovnove će pun Mesec u Vodoliji biti najvažniji za timski rad i saradnju jer sleće u njihovu 11. kuću sklapanja prijateljstava i velikih grupa. Ako želite sarađivati s nekom grupom ili timom sada je pravo vreme da preduzmete korake za njegovo ostvarivanje.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bik

Pripremite se da zasijate jer ovaj puni Mesec osvetljava vašu profesionalnu 10. kuću. Vaš naporan rad i postignuća neće proći nezapaženo sledećih nekoliko nedelja.  Ako ste bacili oko na vodeću poziciju, javno objavite tu želju, kažu astrološkinje.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Blizanci

Iskoristite ovaj puni Mesec da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete neke zdrave rizike. Sada je vaša prilika da ostvarujete snove. Šta ste sanjali u poslednje vreme? Počnite s tim i proverite možete li dobiti kavalifikovane povratne informacije od nekoga s iskustvom na ovom polju, dodaju astrološkinje.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Ovaj pun Mesec u Vodoliji pada u vašu misterioznu i transformativnu osmu kuću. Astrološkinje kažu da je ovo savršeno vreme da pokažete svoje atribute jer bi vam mesec mogao biti prisan i pomalo erotičan. Bez obzira na vaš status veze vaša moć da šarmirate i privučete ljude k sebi bit će magnetska.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav

S punim Mesecom u Vodoliji, koji pada u vašu sedmu kuću, stvari bi se mogle zakuvati na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, prepustite se koketiranju i zabavi i otvorenog uma otiđite na spojeve. Ako se viđate s nekim, mogli biste preći na novo poglavlje u vezi. 

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devica

Možda ćete se osećati inspiraciju da se više posvetite svom zdravlju jer ovaj puni Mesec sleće u vašu šestu kuću dobrobit i kondicije. Ovo je sjajno vreme da procenite što je dobro za vas, a što ne, smatraju astrologinje.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Pun Mesec u vašoj romantičnoj i izražajnoj petoj kući donosi vam gotovo nepravednu prednost u ljubavi, ističu astrološkinje. Planirajte super romantično ili seksi iznenađenje za svog partnera, a ako ste slobodni, krenite u potragu.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Škorpija

S punim Mesecom koji osvetljava vašu temeljnu četvrtu kuću, dom i porodični život verovatno će biti glavni prioritet u sledećih nekoliko nedelja. Bilo da se radi o obnovi doma ili porodičnoj stvari koju je potrebno rešiti, sada je sjajno vreme za to.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strelac

Ovaj puni Mesec osvetljava vašu treću kuću komunikacije i zajednice. Energija ovog lunarnog meseca može pomoći da početničku vezu dovedete na sledeći nivo tokom sledeće četiri nedelje. Samo odvojite malo vremena da razmislite o stvarima pre nego što sklopite bilo kakve velike poslove.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jarac

Oduvek ste vredni, a s punim Mesecom u Vodoliji, koji osvetljava vašu drugu kući stabilnosti (i novca), vaš će se trud uskoro isplatiti. Pripazite na sve ponude koje se spremaju i iskoristite ih dok možete.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija 

Ovaj puni Mesec je najviše tu za vas, a takav će biti i sedeći u Vodoliji 22. avgusta. Ovo će biti jako moćno vreme za razmišljanje o sebi i svom identitetu. Takođe će biti dobar trenutak da razmislite o svom imidžu i napravite eventualne adaptacije. 

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Riba

Ovaj puni Mesec obasjava vašu 12. kuću završetaka i predaje. Zatražite podršku koja vam treba, preporučuju astrološkinje. Nema razloga boriti se ili patiti sam, a to je upravo lekcija koju možete izvući iz ovog punog Meseca, zaključuju, a piše mbg.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Komentari (0)

Loading