SUNCE JE UŠLO U LAVA I ZADRŽAĆE SE DO 16. AVGUSTA: Vreme je za promene, naročito za OVE ZNAKOVE

Autor:

Lifestyle

23.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunce je ušlo u znak Lava i tu će biti do 16. avgusta, a prema rečima astrologa Jelene Đokić, očekuje nas mnoštvo interesantnih dešavanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sunce je ušlo u znak Lava 22. jula i tu će se zadržati do 16. avgusta, a sudeći po tome što kaže Jelena Đokić, možemo da očekujemo mnogo zanimljivih dešavanja.

- Lav je vezan za zabavu, za glamurozno, za izlaske, svi su zvezde u svom okruženju. Od Lavova možemo mnogo da učimo – kako se zabavlja, kako se živi punim plućima, kako se igra, oni obožavaju da se igraju... Počinje sezona Lavova, Venera, planeta ljubavi ušla je u znak Device, ona se tu ne oseća baš komotno jer je Venera u znaku Device u znaku svog pada i prosto to je vreme (od 22. jula do 16. avgusta) kada će pogotovo žene preispitivati mnoge stvari kod sebe.

Bićemo mnogo samokritičnije, žene bi trebalo malo više u narednom periodu da uživaju u životu, da shvate da ne treba sve uvek da bude savršeno, neki put je i bolje nesavršeno nego savršeno jer svaka vrsta savršenstva ume da iscrpi do krajnje granice - rekla je ona za K1.

Pored toga, kako je rekla Đoković, Jupiter je sada u znaku Riba.

- Jupiter je u znaku Riba, on sada ide retrogradno, unazad, vratiće se u znak Vodolije. Krajem decembra ponovo će ući u znak Riba. Jupiter donosi ekspanziju, sreću, prosperitet, s obzirom na to da će skoro cele naredne godine biti u znaku Riba, Ribama donosi mnogo toga dobrog. Ribe će negde sredinom avgusta, možda već i u prvoj polovini, pošto će Venera da se nađe u opoziciji sa Neptunom u znaku Riba, što može da ukaže da lako Ribe mogu da postanu zavisne od drugih, odnosno od partnera. Izvesno je da su u tom periodu emotivne granice ugrožene i da može da se desi taj osećaj da zavisimo od nekoga, da nam neko treba više.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Pojedini znakovi mogli bi da osete "turbulencije" u vezi.

- Kad su u pitanju Lavovi, Bikovi, Škorpioni i Vodolije, tu se trese već neko vreme po pitanju partnerskih odnosa. To nisu samo oni koji su rođeni u tim znacima, nego i onih koji imaju podznak u tim znacima ili neke lične planete. Tri puta ove godine obrazuje se egzaktan kvadrat između Urana, koji se povezuje sa nečim novim, napretkom, i Saturna koji se vezuje za sve one stare obrasce na koje smo navikli. Kada se te dve planete nađu u jakom kvadratu, ukazuje da je vreme za promene, da nas nešto žulja i da je vreme da napustimo nešto staro, da bismo se upustili u nešto novo. Tome doprinosi i ovaj pun Mesec koji će da bude u subotu u Vodoliji. Kad god se puni mesec mi smo pojačano senzitivni, zato i treba ovih dana biti malo nežniji prema sebi i izbegavati svaku vrstu hrane koja opterećuje naš organizam, poput šećera, pekare... - poručila je astrolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading