OVA 4 ZNAKA SU NAJVEĆE KUKAVICE HOROSKOPA

Autor:

Lifestyle

18.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabrost je jedna od najcenjenijih ljudskih osobina, a ako je verovati astrologiji, hoće li je neko posedovati zavisi o horoskopskom znaku u kom je osoba rođena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neki horoskopski znakovi poznatiji su po svom kukavičluku, a kako piše Astro Talk, četiri znaka u tome prednjače.

Riba 

Ribe su pametne, ali su i poprilične kukavice. Kad dođe teško vreme, oni su najmanje pouzdan horoskopski znak. U vremenima krize pobeći će glavom bez obzira.

Strelac 

Strelčevi nemaju osećaj odgovornosti. U sukobima se često izbezume, a kasnije se pretvaraju kao da ništa nije bilo. Nikada neće priznati da su nešto skrivili i prebaciće krivicu na druge.

Blizanci 

Blizanci se često hvale kako se baš ničeg ne boje, ali su u stvarnosti prave kukavice. Kada se od njih zatraži da se suoče s nekom pravom, kriznom situacijom, neće dugo trebati da se povuku i priznaju poraz.

Škorpija

Škorpije nisu samo kukavice nego i prevaranti. Ako ih zamolite za pomoć, postoji velika verovatnoća da će nestati baš u onom trenutku kada vam budu najviše potrebni. Jako su tvrdoglavi i sami sebi ne žele da priznaju da nisu baš tako hrabri kao što možda misle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading