ONI ĆE VAM UVEK ZABITI NOŽ U LEĐA! Rođeni u ova tri horoskopska znaka su najdvoličniji ljudi na svetu!

Autor: Republika

Lifestyle

17.07.2021

07:15

Ovi znakovi su najveći izdajnici u horoskopu!

yuoutube.com/MegaComFilm

Ako ih imate među prijateljima, budite veoma obazrivi šta im pričate. Kada se najmanje nadate će vas izdati!

Ovi horoskopski znakovi važe ne samo za najnepouzdanije, već i najdvoličnije u Zodijaku. Oni ne mare za tuđa osećanja i baš ih briga da li ste im poklonili poverenje. Zabiće vam nož u leđa da ne trepnu, ako će im to doneti neku koristi.

Ukratko, ova tri znaka bi trebalo da se čuvate...

Ovan

Ovnovi se ne mogu nazvati nepouzdanim jer mogu da vam budu dobri prijatelji i podrška u teškim trnucima, ako je potrebno. Ali ako treba da biraju između prijatelja ili sebe, predstavnici ovog znaka će definitivno odabrati sebe. Ovan takođe neće dugo razmišljati ako odluči da nekome zabije nož u leđa.

Blizanci

Blizanci su dvolični. Praviće se da su vam najbolji prijatelji i učiniće sve da im poklonite poverenje. Na veoma perfidan način će vas navesti da im odate sve svoje tajne i slabosti, a kada se najmanje nadate, iskoristiće ih protiv vas. Blizanci  umeju da budu veoma podli, ako će ih to dovesti do cilja. 

Lav

Lavovi su ambiciozni, odlučni, ali ponekad i vrlo agresivni. Oni žele najbolje za sebe i potrudiće se da to postignu. Čak i ako je neophodno da pri tome nekoga izdaju. 

 

 

Komentari (0)

Loading