VEČERAS NAM STIŽE MLAD MESEC! Spremite se za VELIKE PROMENE i očekujte NEOČEKIVANO!

Autor: Republika

Lifestyle

08.07.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet astrologa svima tokom mladog Meseca u Raku je da sagledaju koji san žele da ostvare. Ovaj period donosi nam snagu, želju i volju da promenimo svoj život na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: twitter.com/Shahrin.Ahmad (Shah)‏
Foto: Ilustracija

Mlad Mesec u Raku stiže nam večeras i donosi velike promene. O Rakovima često mislimo kao o emotivnim, ranjivim i brižnim, kojima su najvažniji porodica i prijatelji. Bije ih glas i da su ćudljivi, da se povlače u svoju "školjku", sve dok ne isprocesuiraju svoje emocije i ponovo budu spremni da se suoče sa stvatnošću.

Ali to nije sasvim tačno, što dokazuje i mlad Mesec u Raku. Jedan aspekt ovog znaka koji često ljudi zaboravljaju je činjenica da je Rak jedan od kardinalnih znakova koji su izuzetno sposobni za pokretanje akcije i sagledavanje šire slike u životu.

Dakle, mlad Mesec u Raku neće kod nas izazvati želju da se povučemo, ili budemo previše emotivni. Upravo suprotno, nateraće nas da emocije ostavimo po strani i budemo orijentisani na dela i budućnost.

Mesec će se suočiti sa Uranom, planetom pobune, revolucije i promene koja vlada Vodolijom, znakom koji nikada ne dozvoljava da ga konvencije drže stegnutog.

Savet astrologa svima tokom mladog Meseca u Raku je da sagledaju koji san žele da ostvare. Ovaj period donosi nam snagu, želju i volju da promenimo svoj život na najbolji mogući način. Otvara nam oči za stvari koje su do sada bile skrivene, i daje nam energiju da ostvarimo ono o čemu maštamo.

Sigurno vam se događalo i da želite jednu stvar, ali kažete da želite drugu, možda da biste nekome ugodili. Na to slobodno zaboravite u danima mladog Meseca, neće biti potrebe da skrivate sebe, svoju istinu i ono što zaista želite.

Venera u Lavu traje dok je mlad Mesec, pa i posle njega, i najveće dejstvo imaće u ljubavi i novcu. Istovremeno "održavanje" ova dva nebeska fenomena donosi nam promene koje sve mogu izvrnuti naopačke!

Šta čeka koji znak?

Ovnovi neka se paze svađa u kući, Bikovi će pronaći snagu da se izbore za ono što žele, dok Blizanci mogu da iskoriste sve prednosti mladog Meseca samo ako dvaput mere, a jednom seku.

Rakovi će shvatiti koja osoba im je ključna u životu, Lavovi će dobro sagledati svoj posao i odlučiti da li da ga menjaju, a Vaga će doživeti prosvetljenje vezano za uspeh i ljubav, prenosi Alo.

Škorpije, očekujte promene u ljubavi, Strelčevi, povedite računa o fizičkom i mentalnom zdravlju.

Jarac će otkriti želju koju dugo skriva, Vodolija će promeniti štetnu naviku, a Ribe će konačno pustiti da ih vode radoznalost i intuicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading