NE POKUŠAVAJTE! Ova četiri znaka se ne menjaju, pre će vas ostaviti

Autor: Republika

Lifestyle

04.07.2021

07:15

Mnogi znakovi horoskopa će se zbog ljubavi promeniti, ili barem prilagoditi, ova četiri znaka to neće nikada učiniti. Veruju da svi trebaju da budu onakvi kakvi jesu

pixabay.com

Bik

Ovom zemaljskom znaku jako je važno da ga partner prihvati onakvog kakav je i tačno znaju šta žele od partnera i veze. Svaki pokušaj menjanja mogao bi da rezultuje prekidom, ali postoji jedan izuzetak za to pravilo. Ako se Bik zaljubi dok je još jako mlad, onda je sposoban za značajne promene u karakteru i navikama. Ali ako je već izgrađen kao osoba, onda će ostati ukopan kao stena.

Po prirodi su romantični i veruju da se parovi razvijaju zajedno u vezi, a kada se zaljube, biće verni do smrti.

Pored toga, osobu u koju je zaljubljen, Bik smatra najlepšim na svetu, a to je isto nešto što se nikada neće promeniti.

Lav
Vatreni Lavovi stvoreni su za ljubav i ako je nemaju, to je kao da ste im ‘ugasili’ sunce. Kako misle da ih svi vole takve kakvi jesu, ne vide razlog zašto bi se menjali.

Za njih je prava ljubav prihvatanje voljene osobe sa svim vrlinama i manama, a pokušaji da ih promenite ne dolaze u obzir.

Lav je spreman mnogo toga da oprosti voljenoj osobi i nikada neće tražiti ili zahtevati da se partner odrekne nekih svojih principa kako bi mu udovoljio. Ali isto to zahteva i od druge strane.

Škorpija
Radi se o vodenom i fiksnom znaku, a to znači da su po svojoj prirodi osetljivi i istovremeno nefleksibilni. Za Škorpiju je najvažnije da bude autentičan.

Menjanje sebe zbog partnera je kao da mu dajete lažne komplimente. Verni su sebi i to isto očekuju od onoga koga vole.

Mnoge Škorpije traže partnera s bogatim životnim iskustvom, koji je svestan njihovih želja i potreba pa neće tražiti od njih da se promene.

Za ovaj znak je vrlo seksi i privlačno ako partner nastoji da nauči što više o njima.

Vodolija
Iako su poznati po svojoj jedinstvenosti, slobodoumnosti i revolucionarnim pogledima na svet, nisu od onih koji se žele menjati kada je ljubav u pitanju.

Za Vodoliju su svi ljudi jednaki, što se reflektuje i na to kako vole sebe i na koji način im je potrebno da budu voljeni. Očekivanje da se partner promeni ili tražiti od Vodolije da se menja znači da nešto nije u redu s vezom i da ona ne funkcioniše.

Čvrsto veruje da ljubav ne zahteva žrtvovanje. Radije bi bili sami nego sa nekim ko ih pokušava ‘poboljšati’, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading