PROVERITE DA LI STE ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Ako imate ova tri BROJA u datumu rođenja, bićete ZAŠTIĆENI CEO ŽIVOT!

Autor: Republika

Lifestyle

02.07.2021

21:33

Osobe koje imaju ova 3 broja u datumu rođenja prati posebna sreća i naklonost sudbine.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

U numerologiji svaki broj ima posebno značenje, ali se posebno ističu glavni brojevi koji, prema tumačenju, nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su dobre sudbine.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33.

Ukoliko neke od glavnih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dve jedinice, dvojke ili trojke, imate posebnu zaštitu od Univerzuma prema tumačenju numerologa.

Saznajte šta simbolizuju brojevi 11, 22 i 33 u vašem datumu rođenja:

Osobe koje imaju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Osobe koje imaju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da reše konflikte.

Osobe koje imaju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entizijazam, prenosi Sensa.

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.07.2021 00:01

U kom mesecu je 33.? Ovo vazi samo za rodjene *33. Po ovome ~ najsrecnisu rodjeni 22.11. 1033.