SUNCE U RAKU DONOSI PROMENE! Ovo su NAJBITNIJI DATUMI za sve horoskopske znake: Evo šta vas čeka!

Autor: Republika

Lifestyle

21.06.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunce u Raku donosi velike promene i uticaće na sve horoskopske znake.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je period kada treba da povučemo ručnu, zaustavimo se i napunimo baterije.

Nakon teških dana koji su iza nas, dolazi faza koja nam dozvoljava da malo predahnemo i počnemo da uživamo u životu punim plućima.

Ipak, uvek treba da postoji doza opreznosti jer bez obzira što nam jul donosi ljubav i blagostanje, postoje datumi koji mogu da pokvare tu idilu.

Obratite pažnju na sledeće dane i pokušajte da usvojite ove savete jer nam oni mogu olakšati svakodnevne aktivnosti tokom juna i jula.

Foto: Republika

Važni datumi:

- 27. juna Venera je u Lavu i tada je pravo vreme za ljubav. Na ovaj dan osetićete emotivni naboj, leptiriće u stomaku i tada je pravo vreme za akciju. Planete kažu da se tog dana prepustite emocijama, bez preteranog razmišljanja. Uživajte!

- 29. juna ulazimo u kolo sreće, pa se tako očekuje finasijski dobitak, povišica na poslu ili neki neočekivani priliv novca. Takođe na ovaj dan onima koji igraju igre na sreću može poći za rukom, ili pak možete dobiti unapređenje na poslu. Sve u svemu ovog datuma očekuju nas srećne okolnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Od kraja juna počevši od 25.07  sve do prve sedmice jula odnosno 7. jula ne preporučuje se kupovina tehničke robe, ali ni potpisivanje važnih ugovora! Dobro obratite pažnju na te datume!

Od jula nas očekuje blagi preokret, ali to ne treba da vas brine. Turbolencije koje donosi ovaj mesec biće i dobre i loše, ipak dobre vibracije pobeđuju.

Već početkom ovog meseca, tačnije 4. jula dolazi nam nepovoljno vreme za napredak. Nervoza i loše raspoloženje vladaće ovog dana, a vi se pripremite na vreme na neke nesvakidašnje događaje ili situacije koje će vas iznervirati više nego inače. Preporuka je da ovog datuma ne reagujete burno i smirite svoje živce.

RepublikaFoto: pixabay.com

 - 7. jula Merkur izlazi iz senke i tada konačno možemo da odahnemo. Sledi nam lakše sporazumevanje, dobri komunikacijski odnosi, lakše rešavanje problema koje ranije nismo mogli da rešimo.

- 12. jula Merkur je u Raku i tada nas očekuje prispitivanje, vraćanje unazad. Ovo nije pogodan dan za pomirenja, jer će biti prostora za dezinformacije i spletke. Obratite pažnju na svoju emotivnost tog dana jer će biti iskorišćena na pogrešan način. Mogu se očekivati manje komplikacije na svim poljima, stoga povedite računa tog dana. 

RepublikaFoto: pexels.com

- 13. jula konačno lepe vesti! Ovog dana sve je u znaku ljubavi. Prepustite se svojim osećanjima i ne dozvolite nikome da vam pokvari sreću. Planete poručuju da će svako naći svoj komad sreće.

- Krajem jula, odnosno 23. 07. 2021 godine Sunce ulazi u Lava. Spremite se za eksploziju strasti, dobrih vibracija i pozitivnog razmišljanja. Mnogo energije, ljubavi ali i dramatičnih trenutaka biće ovog datuma. U svakom slučaju očekuje nas pravi rolerkoster kada su emocije u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading