UVEK IMAJTE JEDNOG UZ SEBE: Za ovaj horoskopski znak je čaša uvek napola PUNA!

Autor: atma.hr

Lifestyle

18.06.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima toliko stvari koje bi trebalo da znate o njima, pogotovo ako smo dovoljno srećni da imamo jednog za ljubavnika ili prijatelja. Ovde su samo neke od njihovih posebnih osobina!

RepublikaFoto: Photo by Matheus Ferrero on Unsplash
Ovaj znak je uvek dobrodošao u svakom društvu

Oni su zabavni, otvoreni, optimistični, znatiželjni, vole sport, avanturu, putovanja i intelektualne potrage. Budući da su otvoreni, oni uživaju u učenju i lutaju svetom u potrazi za smislom života.

Oni su – Strelci!

Predstavljeni su simbolom strelca koji je polu-čovek, polu-zver i odapinje svoje strele u srce škorpiona i mitološkom figurom kentaura (takođe pola – čovek, a pola – zver).

1. Oni su spontani

Oni su uvek zanimljivi ljudi jer žive svoj život u duhu otkrića, spremni  da vam govore o uzbudljivoj knjizi koju su pročitali ili o avanturi koju su proživeli. Budite spremni kada kažu, “idemo u muzej da pogledamo izložbu Van Gogh-a”. Ako ste u vezi, nemojte se iznenaditi ako iznenada kaže: “Spakuj veliku torbu, letimo u Španiju!”.

S njima nikada nije dosadno, jer uvek imaju sjajne priče koje često dovode do ludih ideja i neverovatnih iskustava koja će vas nasmejati.

2. Imaju sjajan smisao za humor

Nema znaka u zodijaku koji ima bolji smisao za humor od Strelca! Mnogi od njih su stend ap komičari. Čak i ako vam govori o svom najnovijem nesrećnom slučaju, on će vas nasmejati do suza i ostaviti u boljem raspoloženju.

3. Oni su srčani i vole avanturu

Strelac je prirodno znatiželjan i ima bezgraničnu energiju. On nije osoba koja će sediti ispred TV-a. Umesto toga, on voli da bude napolju, da stalno ide na izlete i putovanja o kojima većina ljudi samo sanja. Ako je Strelac vaš prijatelj, imate sreće, jer oni vole da uživaju u svojim avanturama sa svojim prijateljima. On je neverovatan saputnik za putovanja.

4. Vole slobodu

Neki prijatelji mogu biti nametljivi, ali ne i Strelac. Oni su nezavisni i sloboda im je važna. Oni će poštovati vašu potrebu za privatnošću i očekivaće isto i od vas. Ipak, oni su odani i velikodušni. Ako imate problem, oni će vam ponuditi mudru perspektivu koju možda niste uzeli u obzir.

5. Oni su inteligentni i imaju puno interesa

Oni intelektualno stimulišu ljude i poznati su po tome što imaju široku lepezu interesa. Oni su obično načitani i dobro obrazovani, jer učenje je veliki deo njihove potrage za znanjem. Ako vam se sviđa učenje, oni vas mogu podučavati o većini ezoteričnih tema – od azijske umetnosti do hip-hop muzike.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uvek zabavni i spremni za akciju

6. Oni su razigrani i zabavno je s njima izlaziti

Oni uvek imaju lude ideje i planove kako provesti veče, bilo da je to izlazak napolje ili zabava u kući. Ako vam se sviđa spontanost i ne znate šta dalje, Strelac će vas držati u neizvesnosti. Stalno ćete morati da pogađate koja avantura dolazi sledeća.  Oni su impulsivni i spremni na sve.

7. Oni vole sve vrste putovanja

Strelci su privučeni stranim kulturama i putovanjima na daleka mesta. U stvari, mnogi od njih imaju prijatelje i ljubavnike u inostranstvu. Oni imaju neprestanu želju za putovanjem koja ih čini nemirnima i stalno u potrazi za mogućnostima za putovanja, bilo to lokalno ili dalje. U kombinaciji sa svojim posebnim talentom za nova i nepoznata iskustva, to znači da putuju na opskurna mesta koja ih ni najmanje ne zastrašuju. Njihova radoznalost i samopouzdanje ih čini zabavnim saputnicima. Oni traže svaku priliku da prošire svoju svetsku perspektivu. To je jedan od razloga zašto su Strelci toliko zreli i sofisticirani, više nego što priliči njihovim godinama.

8. Oni su (brutalno) iskreni i pouzdani

Ne pitaj Strelca šta misli, osim ako ne želite “istinu, celu istinu i ništa osim istine, tako vam Bog pomogao“.  Oni cene iskrenost i to ćete i dobiti od njih, bez slatkog premaza. Oni imaju dobro oblikovano mišljenje i ne boje se da ga izraze. Oni su vredni prijatelji koji vam mogu ponuditi korisne savete.

9. Oni su pozitivni optimisti

Ne morate brinuti da li je Strelac možda potišten ili ima li negativan pogled na čak najgore situacije – oni su neizlečivi optimisti kojima je čaša uvek napola puna. "Joie de vivre“ je njihovo srednje ime. Njihova pozitivna priroda donosi im sreću jer privlače ljude koji im pomažu i donose prilike u njihov život. Oni cene prijateljstvo i možete se osloniti na njih da će vam popraviti raspoloženje i pomoći da postignete svoje ciljeve. Ako se osećate loše, Strijelac će doći do ideje ili sugestije da se možete osećati bolje.

10. Oni su sjajni ljubavnici

Strelac je vatreni znak s neograničenom energijom. Oni su strastveni i kanališu svoju energiju kroz svoje odnose. Oni su šarmantni i zavodljivi. Mnogi od njih imaju široku paletu ljubavnih iskustava za zabavu i avanturu. Sloboda im je jako važna i zato im je teško smiriti se u jednom odnosu. Iz tog razloga ne funkcionišu dobro u odnosima s posesivnim partnerima. Međutim, kada se obvežu jednoj osobi, njihov osećaj morala i integriteta ih čini vernim partnerima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading