HOROSKOP ZA NEDELJU 13. JUN - Veliki projekat Ovnovima donosi NOVAC i POPULARNOST, Blizanci PRELAZE granicu prijateljstva sa simpatijom!

Autor:

Lifestyle

12.06.2021

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ovnove očekuje popularnost i finansijski uspeh kao logična posledica njihovog dugog rada na velikom projektu. Lavovima sledi uspeh ukoliko se bave kreativnim poslovima. One koji su umetnici ili rade u medijima očekuje velika popularnost.

Blizancima prijateljstvo sa osobom koja im se već duže vreme dopada napokon može preći onu granicu koju dugo priželjkuju da pređu. Devicama početna avantura može prevazići očekivanja. Imaju osećaj da su konačno pronašli svoju srodnu dušu.

Vodolijama se savetuje odmor zbog vrtoglavice.

Vaš kompletan dnevni horoskop možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading