ULIVA STRAST I PONOS: Mars ušao u znak Lava, a to će najviše odgovarati OVIM horoskopskim znakovima!

Autor:

Lifestyle

12.06.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta akcije Mars ušao je u Lava 11. juna, dovodeći strast, borbenost i ponos u središte palete emocija.

RepublikaFoto: Photo by cottonbro from Pexels
Foto: Ilustracija

Ovaj tranzit će uveliko promeniti pravila igre u idućih šest nedelja. Mars u srednjem letnjem znaku ispuniće sve povećanom hrabrošću, što će biti velik pomak u odnosu na razdoblje rezervisanog Marsa u Raku.

Do 29. jula bićete pojačano aktivni i u preduzetničkom duhu. I povučeniji među vama biće ohrabreni zahvaljujući Marsovoj energiji. Takmičarski duh biće naglašeniji nego ranije, što znači da će biti više pobednika i gubitnika.

Spoj Marsa i Lava osiguraće vam podsticaj koji vam treba da posegnete za nečim boljim od onog što sada imate. Zato bismo u idućih mesec i po mogli svedočiti većem broju raskinutih i novih veza.

Veoma su verovatne brojne dramatične scene, bilo iza zatvorenih vrata, bilo u javnosti, jer ostavljeni neće mirno otići. Erotska strast najjače će nabujati od 27. juna, kad se Venera pridruži Marsu u Lavu. Predviđamo da će mnogi, obuzeti nesavladivom pohotom, povlačiti nerazumne poteze koji će prodrmati stare i iznedriti nove veze, ali one će biti koliko paprene, toliko i nestabilne.

Koga će Mars usrećiti

Nijedan znak do kraja jula neće biti jako privilegovan jer su planete raštrkane po mnogima od njih.

Mars će najviše odgovarati Lavovima, Ovnovima, Strelcima, Blizancima i Vagama, darujući im optimizam, gordo držanje i dozu nametljivosti. Svaki će od navedenih trpeti i neku smetnju, bilo Sunce u Raku poput Ovnova i Vaga, bilo Saturn i Uran u fiksnim znakovima poput Lava.

Bik, Škorpija i Vodolija će se sresti sa više zamki i prepreka, od kojih bi im neke mogle uzrokovati telesne povrede, a druge samo povređeni ponos.

Preporučujemo im da se ne inate i da se suzdrže od iscrpljivanja i velikih troškova. Bolje je da naprave korak manje nego korak više, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading