PRONAĐITE PRAVU LJUBAV U KINESKOM HOROSKOPU: Otkrijte koji znak je vaša srodna duša

Autor:

Lifestyle

02.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dobro otvorite oči, jer prava ljubav je možda blizu vas! Kineski horoskop jednako dobro može odrediti koji znakovi vam u ljubavi najbolje odgovaraju kao i zapadni horoskop

Foto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Kada koristimo snagu lunarnog kalendara, možemo dublje zaroniti u svoje osećaje i dobiti bolji uvid u svoj ljubavni život. Dakle, kada tražite način da vratite iskru u svoj ljubavni život, proučite kinesku astrologiju.

Baš kao i u zapadnom Zodijaku, i onaj  kineski ima ljubavnu kompatibilnost. Na isti način na koji su Vaga i Vodolija kompatibilni, isto tako mogu biti kompatibilni i znakovi kineskog horoskopa.

U nastavku saznajte više o svom kineskom horoskopskom znaku i kako možete poboljšati svoj ljubavni život mudrošću istočne astrologije.

1. Pacov

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Prvog trigona (trigoni su dobre astralne kombinacije znakova u kineskom horoskopu), a to su Zmaj i Majmun. Takođe se slažu s onima kojima su Zmaj i Majmun u podznaku.

Foto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

Pacovi su vrlo pronicljivi, tako da on i njegov partner uvek moraju biti iskreni jedan prema drugome. Temeljni ključ poboljšanja vašeg ljubavnog života je da budete otvoreni i iskreni prema onome što mislite i osećate, bez obzira koliko se to u tom trenutku činilo nelagodno.

2. Vo

Najkompatibilniji su s ostalim znakovima iz Drugog trigona, a to su Zmija i Petao. Takođe se slažu s onima koji imaju Zmiju i Petla u podznaku. Inače, volovi su vredni i marljivi i odgovara im kada imaju uz sebe nekoga ko poštuje njihove ambicije. Istodobno im je važno da se njihov partner ne boji reći kad misli da greše.

Međusobno poštovanje neophodno je u njihovom ljubavnom životu. A ako toga nema, važno je razgovarati o svojim potrebama i željama sa svojim partnerom i postaviti osnovna pravila.

3. Tigar

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Trećeg trigona, konjem i psom. Takođe se slažu s onima koji imaju Konja i Psa u podznaku. Tigar je avanturistički i smeli znak. Potreban im je partner koji je spreman da ih prati u avanturama i poštuje ​​njihovu slobodu. Ne vole partnere koji su kao prilepci.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Istodobno, Tigrovi mogu biti ljubomorni i posesivni. Bitno im je da im partner može smiriti njihove strahove i da pazi na njihove potrebe. Poboljšanje njihovog ljubavnog života ponekad može zahtevati strpljenje i introspekciju. Važno je da su iskreni prema sebi i prepoznaju vlastite nedostatke.

4. Zec

Najkompatibilniji su s ostalim članovima Četvrtog trigona, Kozom i Svinjom. Takođe se slažu s onima kojima su Jarac i Svinja u podznaku. Zec želi miran život. Ne zanima ih ništa nepredvidivo, a previše zahtevan ili težak partner ih iscrpljuje.

Za srećan ljubavni život važno je da njihov partner deli njihov san i viziju srećnog doma jer se žele skrasiti. Sukob je za njih jedno veliko 'ne', pa je važno da imaju nekoga ko može sporazumno rešiti stvari.

5. Zmaj

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Pacovom i Majmunom. Takođe se slaže s onima kojima su znakovi Pacova i Majmuna u podznaku. Zmaj je moćan i jak znak koji zahteva jednako jakog partnera. Teško im je poštovati nekoga ko je previše nežan, a uzajamno poštovanje im je važna komponenta u vezi.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da bi poboljšali svoj ljubavni život, moraju pronaći vremena za svog partnera. Ne smeju biti u pokretu celo vreme! Na primer, bilo bi dobro kada bi organizovali vikende ili romantične večere samo za sebe i svojeg partnera te tako održali onu iskru u vezi.

6. Zmija

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Petlom. Takođe se slaže s onima kojima su Vo i Petao u podznaku. Zmija je inteligentni, a ponekad i tajnoviti znak. Ceni svoj prostor i privatnost, a važno joj je imati partnera koji to razume. Ona želi uzajamno poštovanje.

Ako oseti da ih partner u vezi guši, verovatno će se povući. Takođe, otvorenost prema osećajima je najbolji način da ojača svoju vezu s drugom osobom.

7. Konj

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Psom. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Psa u podznaku.

Konj kao znak voli slobodu i nezavisnost. Potreban im je neko ko je jednako nezavisan kao i oni. Treba im neko ko će im stati uz bok i kao ljubavnik i kao saveznik.

No, oni ponekad trebaju svoj prostor, pa im je važno imati nekoga ko to razume. Da bi poboljšali svoj ljubavni život, treba imati na umu i tuđe osećaje. Ironično, iako cene timski rad, ponekad mogu raditi stvari na svoju ruku bez savetovanja sa svojim partnerom. Komunikacija im je važan aspekt odnosa.

Foto: Photo by Djim Loic on Unsplash
Foto: Ilustracija

8. Koza

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Svinjom. Takođe se slaže s onima kojima su znakovi Zeca i Svinje u podznaku.

Koza je kreativno i sanjarski nastrojena. Stoga treba biti s nekim ko razume i poštuje njenu kreativnu stranu. Istodobno, odgovara joj biti s nekim ko je prizemljen. Poboljšanje njenog ljubavnog života uključuje uočavanje vlastitih i partnerovih nedostataka, a otvoreni razgovor o manama dovodi do snažnijeg odnosa.

9. Majmun

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Prvog trigona, Pacovom i Zmajem. Takođe se slažete s onima koji imaju Pacova i Zmaja u podznaku.

Ovo je inteligentni i pametni znak. Važno im je biti s nekim ko će im odgovarati na intelektualnoj i mentalnoj dužini, ili će vam brzo postati dosadno. Da bi poboljšali svoj odnos, važno je imati na umu uticaj svojih reči na druge; jer ponekad mogu nenamerno povrediti druge. Trebaju biti otvoreni za tuđa mišljenja i vrednosti. Važno je da budu iskreni i o svojim potrebama razgovaraju s partnerom. Iskrena komunikacija pomoći će im da izgrade snažnu vezu.

Foto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
Foto: Ilustracija

10. Petao

Najkompatibilniji je s ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Zmijom. Takođe se slažu s onima koji imaju Vola i Zmiju u podznaku.

Petao je pragmatični i otvoreni znak. Veruje u svoja mišljenja i potičete druge da veruju u njih. No, ponekad može biti malo prenagao sa svojim mišljenjima. Za srećnu vezu treba se pobrinuti da svi iskažu svoje mišljenje. Drugi će biti ogorčeni ako im ne dozvolite da se izraze. Zao je kompromis ključan za pozitivan i ispunjen odnos.

11. Pas

Pas je najkompatibilniji s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Konjem. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Konja u podznaku. Glavna karakteristika Psa je odanost. Kada Pas pronađe onog pravog, ostaće s njim bez obzira na sve. Međutim, ponekad može biti neodlučan ili skloni preteranoj brizi. Za srećnu vezu bitno je da je s nekim ko smiruje njihove strahove i ne igra se s njihovim mislima.

Foto: Photo by andrew welch on Unsplash
Foto: Ilustracija

Za uspešnu vezu im je ključna otvorena i iskrena komunikacija. Možda se Pas ponekad suzdrži pa ne kaže ono što misli, ali što je više iskrenosti u njihovoj vezi, to će ona postati jača.

12. Svinja

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Kozom. Takođe se slaže onima koji imaju Zeca i Jarca u podznaku. Svinja je inače dobrodušna i draga. Ona uživa u udobnosti svog partnera i ceni ga kao svog ljubavnika. Srećna veza za nju nije ona ispunjena dramom i sukobima. Želi nekoga ko razume njenu želju za mirom i tišinom i treba joj partner koji ju motiviše i tera na poboljšanje, piše Astrology Answers.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading