NE POKUŠAVAJTE DA IH LAŽETE: Znaci Zodijaka koji su pravi poligraf

Autor: atma.hr

Lifestyle

16.05.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrijte koji to horoskopski znak može da namiriše laž na kilometar, a ko ima bukvalno natpirodnu intuiciju, savršeno čita gestikulaciju i izraz lica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Koji znaci Zodijaka će odmah primetiti da ne govorite istinu?

Postoje znakovi Zodijaka koje je jednostavno nemoguće slagati. Izgleda da imaju sposobnost da otkriju svaku laž. Uvek morate da budete na oprezu s takvima i ne bi trebalo da pokušavate da ih prevarite ili nešto da prikrijete.

Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč:

Ribe

Ribe su vrlo intuitivni znakovi zodijaka. Takođe su ranjivi i osetljivi, ali priroda njihovih “rendgenskih” sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumeju šta pokušavate da sakrijete od njih. Ne moraju čak ni da razgovaraju sa sagovornikom da bi razumeli šta se s njim događa i šta je planirao. Predstavnici znaka savršeno čitaju gestove i izraze lica. Oni su pravi detektori laži.

Rak

Rak je vrlo osetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatiju. On drugu osobu bukvalno oseća kao sebe. Rakove je lako povrediti. Zbog toga, doživevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči da “čita” lica ljudi. Najbolje od svega, njihove sposobnosti deluju u ličnim vezama. Rak uvek sazna za tajnu vezu ili izdaju. Zato je bolje ne izdati krhko poverenje ovog znaka.

Škorpija

Naravno, Škorpije su lideri među onima koji mogu “namirisati” laži na kilometar. A sve zato što su i sami odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima i često ih koriste. Škorpije poznaju sve tehnike. Čak i ako to nisu namerno naučili, to im je u krvi. Oni bukvalno znaju sve o tome kako uticati na čoveka i dobiti od njega ono što želi. Zato vide laži od prve sekunde.

Jarac

Jarac voli da razmišlja i analizira. Sve to pomaže mu da vidi ljude, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima poverenja.

Blizanci

Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu da budu sami. Svakako im je potrebna komunikacija i nije uvek važno s kim. Čini se da s toliko prijatelja Blizanci izgube osećaj ko je ko. Ali, ne! Oni odmah određuju kome mogu verovati i od koga bi trebalo da se držei podalje. Blizanci mogu da izgrade dobre odnose s gotovo svima, ali samo retke smatraju svojim prijateljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading