KRIJU SVOJE PRAVO LICE: Ovo su 10 osobina znaka Zodijaka sa najnežnijim srcem

Autor: atma.hr

Lifestyle

03.05.2021

20:45

Ukoliko imate kraj sebe pripadnika ovog horoskopskog znaka, morate znati ovih 10 njegovih osobina – o kojima nikada ne priča!

pexels.com
Ako budete iskreni sa njom, vratiće dobro vam 100 puta

Možda su Rakovi ćutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet, možda je Škorpija tajanstvena, ali niko poput ovog kritičnog, organizovanog perfekcioniste ne projektuje jednu sliku spolja, a drugu iz unutra.

Zato, bez obzira na to da li vam je Devica prijatelj, partner ili član porodice, dobro je znati ovih 10 stvari.

 • Device su veoma osetljive, budite pažljivi – one znaju da su osetljive, pa daju sve od sebe da kontrolišu svoja osećanja. Toliko ih potiskuju da često saznate šta im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Devici pružite osećaj sigurnosti da bi mogla sigurno govoriti o svojim osećanjima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Device su vešte u potiskivanju osećanja.
 • Reci šta misliš, misli šta govoriš. Device ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako se moraju “probijati” da bi saznale šta mislite i osećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu saopštite obazrivo.
 • Red, rad i još malo reda. Sintagma "kreativni nered" Devici zvuči kao “nežno mučenje”. Ne morate ni da pokušate da živite prema njihovom standardu reda (i Devicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite nameru barem da očigledne stvari dovedete u red.
 • Razmazite Devicu (jer ona neće). Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, verujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da pokušate da je što više razmazite i budite dobri prema njoj. Devica nikad neće to zloupotrijebiti.
 • Ne podcenjujte njenu intuiciju... i zato uvek govorite istinu i budite iskreni. Ne samo da “namirišu” lažljivca na kilometar, nego iskrenost cene čak i više od reda. Dobra strana toga je da će intuitivna Devica sama započeti tešku temu ako misli da je vama nezgodno. Loša strana je da ne možete ništa od njih sakriti, čak i ako to činite zbog njihovog dobra.
  pexels.com
  Devica je strastvena kada osvojite njeno poverenje
 • Ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Njihova odanost je bez premca. Ostaće uz prijatelja ili partnera bez obzira na sve. Ali ako misli da je u jednostranoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj) prekinuće je. Tada će već biti kasno, jer pre nego što je napravila tako radikalan potez, Devica vam je već dala ne drugu šansu – nego njih pet.
 • Naviknite se da su radoholičari. Marljive su i na poslu, i u vezi i kod hobija. Izrazito su ponosne na svoju marljivost i ne trpe ljude koji aljkavo, bez volje odrađuju posao. Zato, trudite se oko veze i Devica će vam to stostruko vratiti. I da, naviknite se da prvo dolazi posao, a tek onda zabava.
 • Vole “disati”, dajte im prostora. Izuzetno su društvene i vole biti među ljudima, ali istovremeno su strahovito samostalne. Potrebno je naći ravnotežu – vremena koje provodite s njom i vremena tokom kojeg je sama.
 • Budite njen najveći fan. Ako mislite da je kritična prema drugima, ne želite ni pretpostaviti kakve tek kriterijume sebi nameće. Zato im je potrebna podrška i neko ko im ponavlja da se moraju usredsrediti na svoje dobre strane i postignuća.
 • Neka vas ime znaka ne zavara – Device su itekako strastvene. U početku će možda biti malo suzdržane, ali jednom kada se osete sigurnima u vašem zagrljaju, ostaćete zapanjeni. Kao što je već rečeno, Device se daju 100 odsto…
 •  

  Komentari (0)

  Loading